Internet Marketing Gids
Image default
Aanbiedingen

Klantenservice medewerker, Den Bosch

Klantenservice medewerker Den Bosch Tijdelijk werk, interim, projectbasis Parttime Als bijbaan klantadviseur voor essent in den bosch ben jij toerekeningsvatbaar voor het beantwoorden van de klantvragen. Een goede combinatie van lol en hard werken. Wat ga je doen? Op het hoofdvestiging van essent zijn dagelijks klantadviseurs aan het werk om de gast zo goed misschien te woord te staan. Als klantenservice medewerker bij essent handeldrijven jij de vragen en eventuele klachten af van de klant. Jouw nieuwe kantoorgebouw zal dan ook gesetteld zijn in den bosch. Gezien de huidige situatie mogelijk in combinatie met thuiswerken. Jij zorgt ervoor dat je de klantvraag van tot z kan behandelen. Je staat de klant te woord telefonisch, per mail of via de chatbox. Erg belangrijk in deze functie is dat jij in elk gesprek verkoopkansen ziet en deze ook benut. Met jouw enthousiasme zorg jij voor een contractverlenging of laat je de klant kennis make met alle extra´s die essent te bieden heeft. Kortom ; elk gesprek is anders en elk gesprek is een uitnodiging. Het meevaller aan deze job is dat je flexibel kan werken doordat je zelf kan aangeven wanneer je kan werken. Essent is geopend maandag t/m vrijdag van 08:00 – 20:00 en zaterdag van 09:00 – 17:30.

Om jou voldoende in te kunnen zetwerk vragen wij het volgende :

* 16 uur per week vacant

* flexibel inzetbaar

* 2 avonden in de week vacant ( tot 20:00 ) Om jou zo goed mogelijk voor te voltooien op wat komen gaat lancering je met een training. Er zijn 2 verscheidene startmomenten. De eerste startdatum is op 29-06 en de rangnummer op 20-07. De activiteit is verplicht dus het is noodzakelijk dat je hierbij aanwezig kan zijn. De activiteit vindt positie op de volgende momenten :

week 1 : maandag 10:00 – 17:00 woensdag : 13:00 – 17:00 zaterdag : 09:00 – 17:00 Week 2 : maandag : 13:00 – 17:00 woensdag : 13:00 – 17:00 zaterdag : 09:00 – 17:00 Wat wij bieden Je krijgt een goed traktement van €12, 18 bruto per uur ; je ontvangt reiskostenvergoeding ; je kan zelf doorspelen wanneer je kan werken zolang het minimaal 16 uur per week is ; je krijgt een betaalde training. Wat wij vragen : minimaal hbo-werk- en -denkniveau ; je bent gemiddeld 16 uur per week vacant ; je ingetogen de nederlandse taal in woord schriftelijke communicatie ; je kunt de activiteit fulltime present zijn.

Vacatures per categorie In België Vacatures

https://www.vindazo.nl/keywords/klantenservice-medewerker.html