Internet Marketing Gids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een tijdregistratiesysteem voor een juiste urenregistratie

Wanneer uw medewerkers dagelijks inklokken aan het begin van hun dag en weer uitklokken aan het einde van hun dag, weet u precies hoeveel uren er in een bepaalde periode gewerkt zijn. Met een tijdsregistratiesysteem zorgt u ervoor dat u op een eenvoudige manier weet hoeveel uren er gewerkt zijn in uw organisatie of op uw afdeling. Bij EasySecure bent u op de juiste plek wanneer u de tijdregistratie optimaal geregeld wilt hebben. Met een tijdregistratiesysteem beschikken alle managers en HR-medewerkers over de juiste informatie. Dit systeem voor tijdregistratie is voor iedere organisatie geschikt: van supermarkt tot ziekenhuis en van een industriële omgeving tot en met een camping.

Maak gebruik van een prikklok

Voor een goede, betrouwbare en efficiënte tijdregistratie van uw personeel maakt u gebruik van een prikklok, ook wel een stempelklok genoemd. De prikklok wordt gebruikt in allerlei soorten bedrijven en draagt ook nog eens bij aan de beveiliging van uw pand. Doordat deze stempelklok de in- en uitloop in uw bedrijfspand registreert, ziet u precies wie uw pand op welk tijdstip heeft betreden en verlaten. Een registratie van een stempelklok is bovendien mogelijk met een mobiele telefoon, persoonlijke kaart, tag, code, vinger en/of gezicht. Zo kiest u voor de manier die bij uw bedrijfsstructuur past.

Ontdek de mogelijkheden voor tijdsregistratie

Naast een tijdregistratiesysteem door middel van een prikklok, zijn er bij EasySecure nog veel meer mogelijkheden te ontdekken voor tijdregistratie. De ideale toegangscontrole en tijdregistratie situatie bestaat namelijk uit een samenstelling van de juiste componenten. Start de tijdregistratie bijvoorbeeld met de mobiele telefoon, open vervolgens het magazijn met gezichtsherkenning en schakel het alarm uit met een code. Bij deze specialist staan ze voor u klaar. Zo vertellen ze u graag meer over de diverse mogelijkheden en adviseren u over welk tijdregistratiesysteem bij uw bedrijf aansluit.

Gerelateerde artikelen

Geef het reinigen van de luchtkanalen van uw installaties uit handen

Een allround Salesforce partner inschakelen

Jouw archief digitaliseren met professionele begeleiding