Internet Marketing Gids
Image default
Management

Home based business ideas

Home Business Ideeën

1. Bloggen

Bloggen is een van de eerste bedrijfsmodellen die zijn ontstaan na de uitvinding van het internet. Blogs zijn online tijdschriften in een niche die mensen lezen voor advies, informatie en bronnen. Voorbeelden van populaire blogs zijn Techcrunch, dat begon als een hobby en uitgroeide tot een bedrijf dat werd overgenomen voor ongeveer 25 miljoen dollar; Buzzfeed voor trending nieuws/topics voor millennials en Entrepreneur Handbook voor advies over het starten, beheren en runnen van een bedrijf in het Verenigd Koninkrijk (we konden het niet laten).

 

Elke dag worden er meer dan 4,4 miljoen blogberichten gepubliceerd, en dit aantal neemt nog toe door een toename van het aantal amateurbloggers en de verschuiving van de hele uitgeverswereld naar een puur online model. De bloggerswereld is dus zeer concurrerend, maar er is nog steeds ruimte voor nieuwkomers.

 

Om te beginnen met bloggen, moet je beslissen welke niche je gaat behandelen (populaire gebieden zijn business, beauty, lifestyle en financiën, hoewel er nog veel meer zijn). Je moet ook een goed begrip hebben van zoekmachinemarketing, design, contentmarketing, schrijven, redigeren en het gebruik van de meeste belangrijke digitale marketingmechanismen (social, e-mail en notificaties).

 

Vervolgens moet u uw domeinnaam kopen, hosting instellen en een website in blogstijl maken met behulp van een websitebouwer of WordPress (u kunt ook platforms als YouTube of Vimeo gebruiken als u video’s wilt bloggen). Zorg ervoor dat uw website mobiel-vriendelijk is (responsive design); meer dan 50% van uw lezers zal uw blog bekijken via mobiele apparaten. Stel vervolgens Google Analytics in om de lezersstatistieken te bekijken en zorg ervoor dat je GDPR compliant bent (blogs hebben standaard een enorme blootstelling als het gaat om het verwerken en opslaan van persoonlijke gegevens).

Nu moet je een inhoudsplan samenstellen (gebruik keyword planner voor basis keyword onderzoek). Het ontwikkelen van een sterk inhoudsplan zal de sleutel tot uw succes zijn en ten minste 2 tot 3 weken in beslag nemen. Nu is het tijd om uw sociale profielen, nieuwsbrief templates /captures te creëren en een doorlopend marketing plan samen te stellen om uw publiek te laten groeien en te behouden via deze kanalen.

 

Blogs worden nog steeds voornamelijk gemonetariseerd door middel van display advertising, de eenvoudigste manier om hiermee aan de slag te gaan is om Adsense aan te vragen (betaalt per klik en per duizend bezoekersimpressies) en relevante advertenties te plaatsen op de best presterende posities op uw blog (in de inhoud, header, footer en zijbalk). Blogs die zich richten op een gebied of niche waar de inhoud is afgestemd op specifieke producten / diensten zijn ook in staat om effectief geld te verdienen door middel van affiliate marketing (marketing een sperate bedrijven product en het nemen van een commissie van de eventuele verkoop). Voor blogs die relevant zijn voor B2B, kunt u ook het genereren van leads onderzoeken (het verzamelen van gegevens/interesse van lezers om een bepaald product of een bepaalde dienst te kopen, en die lead vervolgens verkopen aan een directe leverancier of een externe leverancier).

 

Bloggen is zoals gezegd een zeer competitief spel, maar er worden elke dag nieuwe blogs gestart die uiteindelijk succesvol en winstgevend worden, het is geen snelle manier om online geld te verdienen, maar het kost relatief weinig om een bedrijf te starten en te laten groeien.

 

2. Kopen en verkopen op eBay

eBay is een marktplaats veiling waar u kunt kopen en verkopen vrijwel alle nieuwe of tweedehands goederen die je zou kunnen bedenken. Vele fortuinen zijn gemaakt en worden nog steeds gemaakt door slimme kopers en verkopers op eBay (bekijk het Red Paperclip verhaal het is verbazingwekkend).

 

Kopen en verkopen op eBay is een kunstvorm, er zijn veel koopjes en ondergewaardeerde items die je kunt vinden, correct opnieuw aanbieden op het platform en winst maken. U kunt ook kopen van andere platforms (d.w.z. Alibaba) en doorverkopen op eBay om een slag te slaan. Als alternatief, als u niet over de middelen die nodig zijn om vooraf te kopen inventaris, dropshipping op eBay zou de betere oplossing zijn als je niet hoeft te kopen of voorraad te houden.

Om te beginnen op eBay moet je het opzetten van een eBay-bedrijfsrekening en PayPal-bedrijfsrekening (je moet gaan door middel van verificatie die kan enige tijd duren). Dan moet je om te bepalen welke niche van producten die je gaat kopen en verkopen via uw eBay-winkel. Op dit punt, het is allemaal over jacht voor aanbiedingen op en buiten het platform om vervolgens door te verkopen voor een winst. De markt kan snel veranderen, zodat je nodig hebt om voortdurend aan te passen voor de meeste niches wat je kopen en verkopen om winstgevend te blijven.

 

Als het op verkopen aankomt, is de presentatie van eBay-vermeldingen doorslaggevend voor het verkoopvolume en de prijs. Zorg voor foto’s van hoge kwaliteit en geef een duidelijke objectbeschrijving (conditie, levertijden enzovoort). In veel gevallen kan de juiste presentatie de uiteindelijke veilingprijs met wel 20% verhogen. U moet er ook voor zorgen dat uw objecten correct zijn gecategoriseerd en de juiste titel hebben, zodat kopers uw object via eBay kunnen vinden en worden gestimuleerd om door te klikken naar uw productvermelding. Begin klein, koop producten, herpak ze of verbeter ze en verkoop ze met winst. eBay is overvol met verkopers en een succesvolle eBay-handelaar worden kan een lange zware ploeteren zijn. Statistisch gezien zoals de meeste bedrijven je gedoemd bent te mislukken, maar er is ook het potentieel van het gaan op te bouwen van een zeer winstgevende business, als je kunt volharden en slimme beslissingen te nemen.

 

3. Freelancer

Een derde van de werknemers in het Verenigd Koninkrijk werkt nu op freelance of contractuele basis, wat betekent dat ze werken op uur- of projectbasis en hun diensten (tijd en expertise) aanbieden aan andere bedrijven in ruil voor een vergoeding.

 

Om freelancer te worden, moet je over een specialistische vaardigheid beschikken waar vraag naar is en die te gelde kan worden gemaakt. Voorbeelden van vaardigheden waar veel vraag naar is en die veel geld opbrengen zijn webontwikkeling, grafisch ontwerp, copywriting, softwareontwikkeling, bedrijfsontwikkeling en virtuele assistentie (je kunt vrijwel alles doen, van logo ontwerp tot het schrijven van persberichten).

 

Van daaruit registreer je je op UpWork en PeoplePerHour en neem je zoveel mogelijk freelance opdrachten aan als je kunt vinden. Om je profiel op te bouwen en werk te krijgen, moet je een sterke portfolio hebben en een behoorlijk aantal positieve beoordelingen (je kunt jezelf goedkoop prijzen voor snelle, vooraf ingestelde klussen om dit voor elkaar te krijgen).

4. Word een YouTube-ster/Vlogger

Populaire YouTube-sterren verdienen belachelijk veel geld aan reclame-inkomsten. Eén virale video kan ertoe leiden dat YouTubers ’s nachts sterren worden en enorme bedragen aan inkomsten vergaren (YouTube betaalt gemiddeld £1,750 per 1 miljoen views).

 

Om te beginnen, moet je beslissen welk type video je gaat produceren. Enkele van de populairste niches zijn gezondheid, lifestyle, mode en beauty. Vervolgens moet je een YouTube-account aanmaken en het platform leren begrijpen (hoe je titels schrijft, welke inhoud populair is en hoe je kunt groeien).

 

Hoewel sommige YouTubers van de ene dag op de andere een ster worden, is het voor de meesten een kwestie van jaren hard werken om innovatieve inhoud te creëren en te publiceren en zo een serieus abonneebestand op te bouwen dat consistente reclame-inkomsten oplevert.

 

Veel merken zijn ook begonnen met het rechtstreeks betalen van YouTube-sterren (influencers) voor het promoten van producten/diensten, en dit is een andere inkomstenbron die je kunt laten groeien zodra je een groot genoeg abonneebestand (bereik) hebt.

 

5. Dropshipping

Het proces van dropshipping is waar je producten van leveranciers op je online winkel of verkoopplatform plaatst zonder de voorraad vooraf te kopen. Met deze leverancier heb je een overeenkomst dat wanneer u een klant bestelt u het product te kopen van de leverancier en de leverancier stemt ermee in om het product te leveren aan de klant (ook meestal omgaan met eventuele retourzendingen). Vergelijkbaar met affiliate maar de gebruiker kan op uw website blijven. U verkoopt nog steeds producten zonder de inventaris eisen, maar u controleert het koopproces.

 

Deze methode van e-commerce, betekent dat je geen opslag of magazijn nodig heeft en uw geld is niet gebonden in voorraad zitten rond (dat is meestal een grote oorzaak van cashflow problemen voor retail bedrijven). Dropshipping werkt met een lagere winstmarge dan het kopen van voorraad vooraf, 20-30% winstmarge is normaal, terwijl met het kopen van voorraad van een groothandelaar een marge van 60-70% gebruikelijk zou zijn (de marge is lager, maar het risico is veel minder).

Het starten van een succesvolle drop shopping business is alles over het selecteren van de juiste producten tegen de juiste marge van betrouwbare leveranciers, zich richten op een specifieke niche of kijk naar trends die je kunt kapitaliseren op om winst te maken (dat wil zeggen Fidget spinners zou een goed voorbeeld hiervan zijn). Van hieruit moet u een online winkel opzetten en accounts openen van de relevante verkoopplatforms (bijv. Ebay).

 

Op het gebied van marketing kunt u klanten bereiken via de standaard digitale marketing (social media marketing, e-mailmarketing, betaalde zoekmarketing…). Als u gebruik maakt van een platform als Ebay, voor marketing zorg ervoor dat uw vermelding opvalt met professionele foto’s, goede beschrijvingen en goede recensies.

 

Op een laatste nota het vinden van de juiste daling van de scheepvaart leverancier / s is van cruciaal belang, moet u ervoor zorgen dat er betrouwbaar en dat de levertijden zijn binnen het redelijke, wil je niet dat klanten annuleren orders voordat ze aankomen (veel drop shippers zijn gevestigd in China, de doorlooptijd te produceren en verzenden van een product kan betekenen dat het enkele maanden duren om een klant te bereiken in sommige gevallen).

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/