Internet Marketing Gids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Jouw archief digitaliseren met professionele begeleiding

Ben je een ondernemer en werk je nog met papieren dossiers, maar wil je graag overstappen op een digitaal archief? Dan is het begrijpelijk dat je er tegenop kijkt om al die documenten te digitaliseren. Het digitaliseren van je hele archief is namelijk een karwei waar je veel tijd aan kwijt bent. Om ervoor te zorgen dat dit proces foutloos en efficiënt verloopt, kun je er ook voor kiezen om een professional in te schakelen. Denk bijvoorbeeld aan Doxis. Doxis is dé kennispartner op het gebied van informatiemanagement. Zij zijn ervaren met het digitaliseren van het archief van allerlei bedrijven. Ze zijn hierbij uiteraard op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving, waardoor u zeker weet dat alles volgens de juist werkwijze gebeurt.

Dit bedrijf coacht en begeleidt je zolang je dat nodig hebt

Wanneer je Doxis inschakelt voor het digitaliseren van jouw archief, kun je erop rekenen dat je op een professionele manier gecoacht en begeleid wordt. Hun doel is om ervoor te zorgen dat jij op een gegeven moment zelf op de juiste manier digitaal kunt archiveren. Nadat jouw huidige archief is gedigitaliseerd, blijven ze je dus ook nog begeleiden totdat je de handigheid ervan zelf onder de knie hebt. Op die manier wordt je na verloop van tijd onafhankelijk en heb je de hulp van dit bedrijf dus niet meer nodig. Wel zo handig, toch?

Het begint allemaal met een startplan

Om een goede start te maken met het digitaliseren van het archief, is het belangrijk dat je een goed plan ontwikkelt waarmee je voorkomt dat het digitaal archiveren vastloopt. Wanneer je Doxis inschakelt, kun je erop rekenen dat ze dit plan graag voor je opstellen. In dit plan beschrijven ze onder andere de aard van de werkzaamheden, de planning die hierbij hoort en de middelen die hierbij nodig zijn. Wanneer je de papieren rompslomp binnen je bedrijf beu bent, kun je dus het beste Doxis inschakelen.

https://doxis.nl/

Gerelateerde artikelen

Rijplaten voor ieder doeleinde bij deze verhuur in Brabant

Uw CNC draai- en freeswerk is in goede handen bij deze experts

outplacement