Internet Marketing Gids
Image default
Zoekmachine marketing

Online Marketing

Sinds kort ben ik op zoek naar een online marketing bureau omdat ik hoger in Google wil komen. Ik ben een beginnend ondernemer met een eigen sport bedrijf. Mijn vriend en ik hebben besloten een eigen bedrijf te beginnen. Ik ben een bootcamp instructeur en mijn vriend een personal trainer. Wij werken alle twee ook nog in een sportschool als fitness instructeurs. Omdat wij alle twee een passie hebben voor sport en mensen motiveren om gezond te leven, hebben we besloten om eigen bedrijfje te starten en dat op on zelf te blijven doen. Het is moeilijk om een eigen bedrijf te starten en ook nog is voor personal trainingen. Er zijn ontzettend veel bedrijven die dat aanbieden, en je moet heel goed zijn om goed te verdienen en je bedrijf te laten lopen. Het is ook heel belangrijk om veel connecties te hebben en mensen te kennen, die jou kunnen helpen om meer en meer klanten te krijgen.

Belangrijk om hoog te staan

Tegenwoordig is het heel belangrijk om hoog te staat op internet, Google. Alles gebeurt op internet en iedereen zit op internet. Een website, instagram account, facebook pagina alles is belangrijk. Daarom hebben wij voor een kleine prijs ook een website aangemaakt voor ons bedrijf met de belangrijke informatie die mensen nodig hebben om contact op te nemen. Maar nu dat we een website hebben moeten we wel hoog in Google komen, anders kunnen we nooit echt gevonden worden.

Doelbewust online marketing

Zo zijn wij bij doelbewust online marketing terecht gekomen. Bureau in Veenendaal met 16 jaar ervaring in de online marketing gebied. Een bedrijf, van de top posities in Google die ons aandacht trok. Snel hebben wij contact opgenomen voor meer informatie. De medewerker legde alles duidelijk uit en bood vervolgens de mogelijkheid om een zoekwoord onderzoek gratis uit te voeren voor ons. Wij hebben gelijk een afspraak aangemaakt om alle details te bespreken.