Internet Marketing Gids
Image default
Aanbiedingen

Ptt brievenbus nog steeds verkrijgbaar?

Vroeger zag je ze overal aan de kant van de straat staan, de groene brievenbus! Het was een van plastic gefabriceerde postkast in de vorm van een verticale rechthoek. De inworp voor post en kranten zat aan de bovenzijde. En de bus was groot genoeg voor het ontvangen van meerdere dagen post of zelfs kleine pakketjes. Ooit werd deze groene Ptt brievenbus gratis verstrekt. Dat was nog in de tijd dat het postbedrijf een Nederlands staatsbedrijf was. Later werd Ptt Post zelfstandig en werd en dan ook geld voor de bus gevraagd. Tot eind jaren negentig kon je, als je buitenbus kapot of aan vervanging toe was, een nieuwe brievenbus bij Ptt Post aanvragen. Maar toen eenmaal de fabricage mal kapot was, besloot het postbedrijf (dat in die tijd ook al drie keer van naam veranderde) om niet meer verder te gaan in de verkoop van brievenbussen. Het bedrijf richte zich enkel en alleen nog maar op hun core business, het verzenden en ontvangen van post en pakketten.

Dat was jammer want er bleek nog steeds veel vraag naar deze eenvoudige, maar wel zeer gebruiksvriendelijke postbus. Uiteindelijk besloten twee bedrijven, een Zweeds en Nederlands bedrijf de postkast na te maken. Omdat ze niet alle rechten bezaten was het niet toegestaan om exact hetzelfde product te maken. De fabrikanten bedachten ieder wat kleine verschillen en brachten hun alternatief op de oud, vertrouwde groene ptt bus op de markt. Het item werd goed door het publiek ontvangen. Vooral ook omdat je in eerste instantie haast niet in de gaten hebt dat het eigenlijk om ander ontwerp gaat. Het fijne is dat je nu zelfs meer keuze hebt! Je kunt namelijk kiezen uit een model dat geheel zonder slot te openen is (dit geldt dan zowel voor jouw postbezorger als voor jou zelf) En je kunt kiezen uit een model dat je echt met een sleuteltje moet openen. (Hierbij kan de bezorger je andere post dus niet aanraken). Deze laatste optie is dus echt tegen diefstal van post of kleine pakketjes. Ideaal als je in een drukke straat woont of in een diefstal gevoelige wijk/buurt.

Maar er is nog meer te kiezen bij de Ptt brievenbussen nieuwe stijl! Zo kun je ook nog de kleur kiezen. Was de bus vroeger alleen verkrijgbaar in het donkergroen, nu kun je naast donkergroen ook kiezen voor donkergrijs, zwart of lichtgrijs. Omdat er ook veel vraag was naar een losse brievenbuspaal voor de Ptt brievenbus, heeft ons bedrijf speciaal een paal ontworpen waar aan je deze bus kunt bevestigen. Je kunt de postbus nu dus zowel als muurbrievenbus ophangen of als vrijstaande bus in combinatie met een statief monteren. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Bezoek dan eens onze webshop! Wij verkopen alleen Ptt brievenbussen nieuwe stijl en gerelateerde producten zoals brievenbusstickers (denk aan huisnummerstickers en ja/nee stickers) en brievenbuspalen. Ons bedrijf zit gevestigd in Zutphen, waar u in de showroom deze bussen ook kunt bezichtigen.

https://www.pttbrievenbus.nl/