Internet Marketing Gids
Image default
Toerisme

Vakantie in Bulgarije – Resort Primorsko

goedkope vakantiehuizen ardennen

In Bulgarije is er een verbazingwekkende plaats, Primorsko, gelegen aan de kuststrook, waarvan een aanzienlijk deel wordt ingenomen door een kaap, zoals de boeg van een cruiseschip dat het zeeoppervlak snijdt. Dit gebied is bedekt met zeldzame wilde planten, bossen die vol staan ​​met verschillende dieren, daarom wordt het gebied beschouwd als een natuurpark met geschikte natuurlijke objecten (inclusief interessante rotsformaties).

In dit opzicht zijn reizen naar Primorsko deels ecologisch van aard. Het unieke van het resort houdt hier echter niet op. Deze landen werden ooit bewoond door de oudste beschavingen. Dit wordt welsprekend bewezen door talrijke archeologische vondsten.

Tot enige tijd was rust in Bulgarije (in Primorsko) over het algemeen niet toegankelijk voor het grote publiek, omdat hier de residentie van T. Zhivkov, de Bulgaarse secretaris-generaal, was gevestigd. Maar na de regeringswisseling werd besloten om van het gebied een toeristische zone te maken.

Voor deze doeleinden werden hier jeugdcentra, rusthuizen, kindercampings en kampen gebouwd, waardoor het kwetsbare natuurlijke ecosysteem en de toeristische infrastructuur harmonieus naast elkaar konden bestaan. Dankzij een rationele benadering van het ontwerp en de planning van de toeristische zone, leren kinderen die hier uitrusten om te zorgen voor het natuurlijke erfgoed van het land. Volwassenen daarentegen leren de schoonheid in de hele wereld om ons heen te zien en waarderen.

Gelegen zijn in een beschermd natuurpark betekent niet dat er een compleet gebrek aan entertainment is. Integendeel: op het grondgebied van de aangelegde jeugdcomplexen is alles aanwezig voor een saai tijdverdrijf. Bovendien is het Primorsko Jeugdcentrum het grootste van heel Europa. En dit spreekt van het juiste serviceniveau en entertainmentaanbod.

Hotels in Primorsko

In Primorsko zijn er veel verschillende (volgens de toegewezen “ster” -categorieën) hotels en herbergen. Hier kunt u een geschikte en betaalbare optie kiezen uit hotels van drie tot vijf “sterren”, maar ook uit allerlei soorten sanatoria en pensions. Tegelijkertijd onderscheiden de hotels zich door hoogwaardige service van Europees niveau.

Primorsko stranden

Strandvakanties in Primorsko zijn ook geweldig. Het puurste fijnkorrelige zand, als een luxe gouden deken, beslaat de hele kustlijn. En de kaap verdeelt het strand in twee delen en vormt baaien. The North Beach is ideaal voor activistische vakantiegangers, die altijd op zoek zijn naar manieren om hun kokende energie te gebruiken. Deze winderige kant wordt al lang gekozen door surfers van alle strepen. Het South Beach is populair bij de rustige vakantiegangers die liever niets doen. Vakantiegangers worden beschermd tegen de wind door een hoge, zachte kust, dus vanaf deze kant van de kaap kun je rustig uitrusten in een zalig nirvana.

https://www.dergatsjev.be/2020/07/bulgaria-aqua-paradise-resort-goedkope.html