Internet Marketing Gids
Image default
Aanbiedingen

Waarom fysieke reclame nog steeds belangrijk is

Waarom fysieke reclame nog steeds belangrijk is 

In het digitale tijdperk is het gemakkelijk om te vergeten dat fysieke reclame nog steeds een belangrijk onderdeel is van een uitgebreid marketingplan. Van billboards tot flyers en posters, fysieke advertenties kunnen een groter publiek bereiken dan ooit tevoren. We leven dan wel in het digitale tijdperk, maar er zijn nog steeds talloze voordelen aan het gebruik van fysieke reclame als onderdeel van je marketingstrategie. Laten we eens kijken naar een paar redenen waarom fysieke reclame goed werkt. 

 

Bereik een breder publiek 

Met fysieke reclame kun je mensen bereiken die misschien geen toegang hebben tot internet of die geen sociale media gebruiken. Bijvoorbeeld, als je je bedrijf wilt adverteren bij een oudere demografie, zijn billboards of bushalte advertenties geweldige manieren om hen te bereiken. Je kunt je ook richten op specifieke buurten met flyers of posters. Op die manier kun je je boodschap op maat maken en ervoor zorgen dat hij de juiste mensen bereikt. 

 

Maak blijvende indrukken 

Met online reclame is er altijd het risico dat je advertentie verloren gaat in de shuffle of genegeerd wordt omdat mensen ongevoelig zijn geworden voor het zien van onlineadvertenties. Met fysieke reclame, echter, kun je indrukken creëren die met mensen blijven voor weken of maanden nadat ze de advertentie hebben gezien. Billboards en posters blijven langer hangen dan een online advertentiecampagne en kunnen een blijvende indruk achterlaten op degenen die ze zien. Wil je meer informatie over alle soorten fysieke reclame? Kijk dan op de website www.bosmanreklame.com.

 

Flexibele prijsopties 

Een ander voordeel van fysieke reclame is dat er vaak flexibele prijsopties beschikbaar zijn, afhankelijk van hoe lang je je advertentiecampagne wilt laten lopen en hoeveel geld je bereid bent uit te geven. Bij digitale advertenties is het meestal een alles of niets propositie; of je betaalt voor een bepaalde hoeveelheid tijd of klikken, of helemaal niets. Bij fysieke advertenties kun je echter vaak verschillende pakketten kiezen op basis van wat past binnen je budget en tijdlijn. 

 

http://www.bosmanreklame.com