Internet Marketing Gids
Image default
Kinderen

Advies voordat je een fiets voor je kinderen koopt

Advies voordat je een fiets voor je kinderen koopt

Leren fietsen is een grote stap voor zowel kinderen als hun ouders. Kinderen leren meestal fietsen tussen de leeftijd van 3 en 7 jaar, maar dit is slechts een gemiddelde. Sommige kinderen zijn misschien eerder klaar om te leren fietsen dan anderen. Er zijn kinderen die liever wachten tot een tweewieler niet meer zo groot en eng is. Je kunt als ouder beginnen met het kopen van goedkope kinderfietsen voor je kind. Zo kunnen ze zo snel mogelijk leren fietsen.

Wat moeten kinderen dragen voor de veiligheid op de fiets?

Zorg ervoor dat je over de juiste apparatuur beschikt voordat je aan de slag gaat. Je moet je kind zo snel mogelijk leren fietsen met hun veiligheidsuitrusting zodat dit een ​​gewoonte wordt. Het eerste apparaat dat je kinderen moeten kennen, is een helm. Een goed passende helm is essentieel om het hoofd van je kind te beschermen. De tweede is knie- en elleboogbeschermers. De benen en armen van je kind worden zo beschermd tegen pijnlijke schaafwonden door een harde vulling, die een deel van de schokken absorbeert als ze vallen. Verder zijn schoenen met gesloten tenen verplicht. Laat je kind niet rijden zonder schoenen of sandalen. Het maakt het moeilijk voor hen om de pedalen vast te houden en brengt hun voeten in gevaar. Je kunt je kind ook een mooie rugtas geven om mee te fietsen, zodat hij/zij tijdens het fietsen al zijn nodige spulletjes kan meenemen. Last but not least, als je kinderen van hun fiets vallen en op hun handen landen, zullen fietshandschoenen hun handpalmen beschermen. Bovendien helpen handschoenen ze ook om het stuur beter vast te houden.

Checklist voor fietsonderhoud

Zorg ervoor dat de afdichting goed vast zit en de juiste maat heeft en dat het zadel, de wielen en het stuur allemaal stevig zijn bevestigd. Zorg ervoor dat de remblokken goed contact maken met de velgen door de remmen te controleren. Als je de hendel inknijpt en het stuur aanraakt, kun je de remblokken afstellen. Minstens één keer per jaar, of wanneer de ketting luidruchtig, plakkerig of roestig is, moet je deze oliën. Zorg ervoor dat de banden stevig zijn en niet sponsachtig of zacht als je ze indrukt. Misschien moet je ze af en toe oppompen. Controleer de zijkant van de band om te zien hoeveel lucht deze moet hebben.

Apparatuur waar je kinderen dol op zullen zijn

Allereerst kun je fietstassen dubbel kopen voor je kinderen. Daarin kun je alle spullen kwijt die je kinderen nodig hebben tijdens het fietsen, zoals water en eten. Je kunt ook een rugzak kopen als tweede optie. Een bel kan een geweldig veiligheidselement zijn en leuk zijn voor kinderen. Leer je kinderen om de bel te gebruiken om over drukke fietspaden te fietsen, en je zult ze een blijvende vaardigheid bijbrengen. Bovendien, zelfs als je ’s avonds niet rijdt, is wielverlichting overdag nog steeds cool om te hebben. De LED-lampen van Active Life passen op wielen van 12 inch tot 29 inch, zodat iedereen in het gezin ze kan gebruiken om het pad te verlichten. Alle kinderen van 3 tot 13 jaar zijn er dol op. Er is geen gereedschap nodig voor de installatie. Het batterijpakket is met siliconenbanden aan de wielnaaf bevestigd en de dunne, lichte bedrading is om de spaken van het wiel gewikkeld. Erg makkelijk! Er zijn verschillende kleuren van deze lampen, maar houd er rekening mee dat elke set slechts voor één wiel is, dus je moet er twee voor elke fiets kopen.