Internet Marketing Gids
Image default
Vakantie

De ABC-eilanden

De ABC-eilanden zijn onderdeel van de Caribische eilanden. ABC-eilanden is een afkorting dat staat voor de eilanden Aruba, Bonaire en Curacao. Deze drie liggen niet ver van elkaar af, maar kennen wel elk hun eigen verschillen. We gaan iets dieper in op de eilanden en de verschillen tussen de eilanden.

Aruba

Om te beginnen met Aruba. Dit is het eerste eiland van de afkorting ABC-eilanden. Op Aruba wordt er Engels gesproken. Aruba is het perfecte eiland voor wanneer je wilt relaxen in de zon op het strand. Er zijn vele mooie witte stranden te vinden op het eiland. Maar ook is Aruba een fijn eiland voor als je dingen wilt ondernemen. Van het uitgaansleven kun je bijvoorbeeld genieten in Oranjestad.

Bonaire

Dan Bonaire. Bonaire is het middelste eiland in de afkorting, maar ook het middel grootste eiland van de drie. Bonaire is de plek om rust te vinden en heerlijk te relaxen. Ook natuurliefhebbers kunnen hier genieten van al het moois dat Bonaire te bieden heeft. Er wordt Nederlands gesproken op Bonaire.

Curacao

Als laatst Curacao trips. De laatste en de grootste van de ABC-eilanden. Curacao is als het ware een mix van Aruba en Bonaire. Zowel rust en levendigheid zijn hier te vinden. Daarom is Curacao ook voor iedereen aan te raden. Het is veelzijdig en voor iedereen is er wel wat te doen. Of juist niet, als je wilt relaxen. Willemstad is de hoofdstad van Curacao en is een echte trekpleister voor toeristen.

Elk eiland heeft een verschillend aanbod, maar alle drie de ABC-eilanden zijn de moeite waard om te bezoeken. Stuk voor stuk zijn het prachtige eilanden.

https://curacao-trips.com/