Internet Marketing Gids
Image default
Vakantie

6 onvergetelijke dingen in Costa Smeralda

Als je op reis gaat naar Costa Smeralda (in het Engels Emerald Coast genoemd), dan moet je op zoek naar de perfecte activiteiten om zoveel mogelijk uit deze reis te halen. Er zijn veel aantrekkelijke plekken en betaalbare accommodaties om binnen jouw budget te blijven.

Als je wil genieten van jouw reis in Italië, huur dan een auto. Autoverhuurbedrijven bieden huurauto’s voor een goede ervaring. Je kunt een auto huren maar zorg ervoor dat je van tevoren verhuurbedrijven met elkaar vergelijkt om zo een goed bedrijf te kiezen. Zo vind je snel de beste en goedkoopste huurauto. In Costa Smeralda kunt u een auto huren bij bedrijven als Sixt, Europcar, Thrifty, Rhodium, Alamo, Goldcar, Avis, Surprice, Flizzr, Budget, Keddy By Europcar, Payless, Enterprise, National, Dollar, Green Motion, Global Rent a Car, Hertz, InterRent en Firefly.

De zes beste dingen te doen in Costa Smeralda

In dit artikel vind je informatie over dingen te doen in Costa Smeralda.

Porto Cervo is een goede optie

Deze plek is erg bekend bij beroemdheden en miljonairs van over de hele wereld. De Aga Khan hebben deze plek gebouwd. In 1962 betoverde deze plaats hem.

Hij besloot een consortium op te bouwen. Het belangrijkste doel was het contracteren van de luxueuze gebouwen en het creëren van een toeristische plek. Het werd een enorm succes, veel zakenlieden, publieke figuren en beroemdheden (politici) bezoeken deze plek.

Zwem bij het perfecte strand van Costa Smeralda

Jouw trip naar Costa Smeralda is niet compleet als je de stranden in Sardinië niet gezien hebt. Grande Pevero en Piccolo Pevero liggen naast elkaar. Het water op deze stranden is helder en het strand heeft fijn, korrelig zand. Deze plek is fantastisch voor gezinnen.

Bezoek Poltu Quatu

Poltu Quato is een resort aan de zee. Het ligt dichtbij Porto Cervo, de afstand is 4 km. Het is ook een dorpje, vol witte huizen met prachtige daken, gemaakt van rode dakpannen. Je vindt er veel luxe boetieks en je kunt er heerlijk eten.

Reis naar Baia Sardinia

Je kunt vanaf Costa Smeralda naar Baia Sardinia reizen. Dit is een beroemde badplaats waar je bars, restaurants, winkels, hotels, enz. vindt. Als je hier bent kun je zwemmen in de Cala Battistoni. Het water is hier kristalhelder. Vanaf hier kun je naar de archipel Maddalena gaan.

Arzachena

Als je meer wil weten over de geschiedenis van Costa Smeralda, dan kun je hier naartoe gaan. Deze plek is verrjkt met de historische landschappen van Costa Smeralda. De archeologie is hier gevuld met neolithische plekken voor bezoekers.

Wandel door de straten van San Pantaleo

Jouw Instagram wacht op foto’s van het meest esthetische dorp van Costa Smeralda. Dit dorp is extreem luxe en mooi. Je kunt wandelen door de straten van dit dorp en een bezoek brengen aan de ambachtelijke winkels. Daarnaast geniet je van de lokale gerechten van dit dorp.

Costa Smeralda is een prachtige plek, een bezoek aan Costa Smeralda is echt een once in a lifetime ervaring.

https://www.autoitaly.nl