Internet Marketing Gids
Image default
Groothandel

De mooiste fietsen vindt u in deze fietsenwinkel nabij Breda

Bent u een echte fietsliefhebber? Fietst u bijvoorbeeld vaak op een racefiets of houdt u gewoonweg van een rustig rondje fietsen? Dan is het fijn om een fietsenwinkel in de buurt te hebben waar u alles vindt wat u nodig heeft. Van diverse soorten fietsen tot fietsaccessoires; bij van Boxel Tweewielers in Galder vindt u het allemaal. Deze fietsenwinkel in de buurt van Breda heeft een uitgebreid aanbod en kan u door hun jarenlange ervaring en expertise alles over hun fietsen en toebehoren vertellen. In hun winkel van maar liefst 1000 m2 kunt u hun fietsen met eigen ogen bewonderen. Loop eens binnen en vraag om deskundig advies!

Een ruim aanbod aan fietsen

Het aanbod van van Boxel Tweewielers in Galder, dé fietsenwinkel in de regio Breda, bestaat uit verschillende soorten fietsen. U vindt hier onder andere:

  • Stadsfietsen
  • Racefietsen
  • E-bikes
  • Mountainbikes
  • Kinderfietsen

Ze bieden zowel nieuwe als tweedehands fietsen aan. De gebruikte fietsen zijn volledig opgeknapt en verkeren daarom nog in uitstekende staat. U koopt de fietsen tegen scherpe prijzen. Is uw huidige fiets aan onderhoud of een reparatie toe? Ook dan kunt u bij deze specialist terecht. Ze hebben namelijk een eigenlijk werkplaats waar ze diverse soorten reparaties uitvoeren. Ze zorgen ervoor dat uw eigen fiets weer zo goed als nieuw wordt en u hier nog lange tijd op rondrijdt.

Maak gebruik van de haal- en brengservice

Wilt u een nieuwe fiets uitzoeken in een professionele en mooie fietsenwinkel in de buurt van Breda? Of wilt u uw eigen fiets laten repareren? Dan zit u bij van Boxel Tweewielers zeker goed! Ga langs in hun winkel in Galder of laat in het geval van een reparatie of onderhoud uw fiets ophalen. Ze hebben namelijk een ophaal- en brengservice. Als u hiervoor kiest, halen deze professionals uw fiets op, repareren ze de fiets en wordt deze vervolgens weer teruggebracht.