Internet Marketing Gids
Image default
Aanbiedingen

Dug-out kopen? Bij SKOR scoor je altijd!

Sta jij als coach vaak actief te coachen langs de zijlijn maar wil je af en toe ook eens eventjes rustig tijdens de wedstrijd gaan zitten? Dan is een dug-out jou onmisbaar. Daarnaast is een dug-out een overdekte plek waar de spelers zitten die reserve staan. Maar wist jij dat niet elke dug-out hetzelfde is? Integendeel! Elke dug-out is gemaakt van verschillende materialen en hebben verschillende afmetingen. Bij SKOR hebben ze allerlei verschillende soorten en vormen dug-outs te koop? Benieuwd naar waarom je een SKOR dug-out moet kopen? Lees dan dit blog!

Schuin of recht?

Bespreek met je teamgenoten welke vorm jullie voetbal dug-out moet krijgen. Waar de voetbal altijd rond is, heb je bij de keuze voor een voetbal dug-out naast een ronde vorm ook de keuze uit een rechte vorm of een schuine wand. De zijkant die wordt gekozen, is bepalend voor de uiteindelijke vorm van de dug-out. Daarna kies je de afmeting. Over het algemeen biedt 1 meter breedte van de dug-out plaats aan 2 personen. Een dug-out van 4 meter is dus geschikt voor 8 personen.

Dug-outs voor verschillende sporten

Dug-outs worden gebruikt door veel sportverenigingen. Hierbij kun je denken aan voetbal, handbal, korfbal en basketbal. Hoe de dug-out eruit ziet, is per sport en per vereniging verschillend. Zoals gezegd, zijn er veel mogelijkheden qua materiaal, afmetingen, vorm en zitmateriaal. Bij SKOR kun je dug-outs op maat laten maken. Hoe comfortabel de voetbal dug-out bank of stoel ook zit, in de vuur van het spel lukt het je vaak niet om te blijven zitten. Kies daarom een ruime hoogte voor de voetbal dug-out. Zo kan iedereen helemaal opgaan in het spel zonder iemand letterlijk voor het hoofd te stoten. 

Geef aandacht aan je dug-out

De aanschaf van een nieuwe dug-out is het perfecte moment om wat extra aandacht voor je eigen club te scoren. Kies de stoelen of bank in de kleurstelling van jouw club en je zult zien dat reserve zijn ineens een stuk leuker wordt. Ook al hoop je niet al te lang aan de zijkant te hoeven zitten, toch is het comfort van de zitting belangrijk bij het kiezen van je nieuwe aanwinst. De negatieve kant van een reservebank verdwijnt al snel, als je lekker kunt zitten tijdens de wedstrijd. 

 

https://skor.nl/