Internet Marketing Gids
Image default
Financieel

Een lening nodig om de eindjes aan elkaar te knopen? Hier zijn uw 3 beste opties

Veel mensen moeten tegenwoordig geld lenen. Hier zijn enkele opties om na te streven, van beste tot slechtste.

De coronavirus pandemie heeft miljoenen Amerikanen hun baan gekost en de financiën van nog veel meer geraakt. Als u op korte termijn geld moet lenen om rond te komen, vraagt u zich misschien af hoe u dat het beste kunt doen. Hier https://bkrminilening.nl/  zijn drie opties, te beginnen met de beste route.

1. Een lening met eigen vermogen of HELOC

Als u geld nodig heeft, is uw beste en gemakkelijkste optie is over het algemeen om tegen uw huis te lenen. Ten eerste heb je geen groot krediet nodig; je hebt gewoon eigen vermogen nodig in een woning. Het is dus vrij eenvoudig om je te kwalificeren. En de rente die u betaalt voor een home equity lening of kredietlijn (HELOC) is vaak veel lager dan wat u zou betalen voor een persoonlijke lening.

Weet u niet zeker hoe home equity leningen en HELOC’s verschillen? Bij de eerste leen je een bedrag ineens en betaal je dit in termijnen af. Met de laatste krijgt u toegang tot een kredietlijn waaruit u naar behoefte kunt putten. Op die manier hoeft u niet per se in één keer een bedrag ineens te lenen en er rente over op te bouwen.

Natuurlijk is er een nadeel aan lenen tegen uw huis: als u uw betalen, loopt u het risico uw huis te verliezen. Maar naast dat voorbehoud, is dit waarschijnlijk uw gemakkelijkste en meest kosteneffectieve weddenschap. In het begin van de pandemie beperkten sommige geldschieters HELOC’s, maar die optie lijkt weer open te gaan. Om deze geldschieters opgesomd te bekijken verwijzen wij u door naar https://geld-lenen-zonder-bkr.com/

2. Een persoonlijke lening

Met een persoonlijke lening kunt u geld lenen voor welk doel dan ook, en of u zich kwalificeert, hangt over het algemeen af van uw kredietscore. Er zijn persoonlijke leningen beschikbaar voor leners met een slechte kredietwaardigheid, maar deze hebben over het algemeen een hogere rente.

Het voordeel van een persoonlijke lening is dat u veel minder rente betaalt dan wanneer u kosten in rekening brengt voor een krediet kaart en betaal ze na verloop van tijd af. Maar u krijgt meestal een lagere rente als u leent tegen uw huis, en als u achterloopt op persoonlijke leningbetalingen, kan uw credit score een serieuze klap krijgen. Zodra dat gebeurt, kan het moeilijk zijn om weer te lenen.

3. Een 401 (k) lening

Als u uw pensioensparen in een IRA heeft, kunt u er niet tegen lenen. Maar als u een 401 (k) heeft, kunt u er tot € 50.000 van lenen (of € 100.000 tijdens de pandemie, op voorwaarde dat u uw lening vóór 22 september opneemt). Maar niet alle plannen bieden 401(k)-leningen aan.

Uw kredietscore speelt geen rol omdat u leent tegen fondsen die van u zijn. Maar ondanks het relatieve gemak van lenen van een 401(k), moet u het alleen als laatste redmiddel beschouwen.

Als u een 401(k)-lening aangaat en deze niet op tijd terugbetaalt , wordt het behandeld als een opname. Als je nog geen 59 1/2 bent, moet je 10% boete betalen over dat bedrag. Als u leent van een traditionele 401(k) in tegenstelling tot een Roth 401(k), wordt u ook belast op die opname.

Bovendien, als u uw 401(k)-lening niet terugbetaalt , zou het u bij pensionering ernstig kunnen benadelen. Als uw spaarplan geld mist, kunt u het financieel moeilijk hebben op het moment dat u beperkte manieren heeft om meer inkomsten te genereren. Dat gezegd hebbende, kunt u beter lenen van een 401 (k) dan creditcardschulden opbouwen. Daarom, hoewel het prima is om een 401(k)-lening te nemen als de bovenstaande opties niet op tafel liggen, moet je er niet overhaast aan beginnen totdat je je alternatieven hebt onderzocht.

Veel mensen lenen geld om rond te komen tijdens de pandemie. Ook buiten de pandemie zijn leningen soms nodig. Als u zich bij het lenen aan deze hiërarchie houdt, is de kans kleiner dat die beslissing averechts werkt.

 

https://geld-lenen-zonder-bkr.com/lening/600-euro-lenen-zonder-gedoe/