Internet Marketing Gids
Image default
Gezondheid

Wat kan de chiropractor in Ede voor u betekenen?

Chiropractie bestaat al meer dan honderd jaar. Het uitgangspunt hierbij is, dat de wervelkolom van grote invloed is op het functioneren van de rest van het menselijk lichaam. Hippocrates was de eerste die dit belang omschreef. Sindsdien is er veel veranderd en zijn er nieuwe behandeltechnieken ontstaan. Ook de chiropractor in Ede maakt gebruik van de nieuwste behandeltechnieken.

 

Wat doet de chiropractor?

Tot twintig jaar geleden hadden mensen het vooral over de bottenkraker als ze naar de chiropractor gingen. Inmiddels laten veel mensen met diverse klachten zich behandelen bij een chiropractor. Mensen met nekklachten, rugklachten en andere klachten die verband houden met de wervelkolom, spieren, gewrichten en het zenuwstelsel vinden hun weg naar de chiropractor in Ede. Door het zenuwstelsel te optimaliseren herstellen spierfuncties zich. Ook voor het voorkomen van klachten kunt u terecht bij de chiropractor. Hierbij krijgt u adviezen met betrekking tot uw algemene gezondheid, uw houding, ontspanningsoefeningen en een gezond voedingspatroon. Een chiropractor is er niet alleen voor volwassenen. Ook kinderen hebben baat bij een behandeling en zelfs baby’s kunnen succesvol behandeld worden door de chiropractor.

 

Behandelingen van de chiropractor in Ede

Voordat de chiropractor bepaalt welke behandeling voor u het beste is, zal hij in eerste gesprek nagaan wat uw klachten zijn en wat hiervan de mogelijke oorzaken zijn. Hiervoor doet hij lichamelijk onderzoek en neemt neurologische en orthopedische testen bij u af. Manipulatietechnieken, het bekende ‘botten kraken’, zijn niet de enige behandelmethoden. Naast het uitoefenen van druk op spieren en gewrichten kan de chiropractor ook gebruik maken van lichtere massage of shockwave therapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van geluidsgolven. Welke behandeling het beste voor u is, is afhankelijk van uw klachten en de oorzaken ervan.