Internet Marketing Gids
Image default
Gezondheid

Is hardlopen gezond?

Veel mensen kiezen ervoor om hard te lopen om hun conditie en gezondheid op peil te houden. Als je eenmaal door de moeilijke start heen bent dan gaat het steeds makkelijker en begin je er steeds meer plezier in te krijgen. Je hoeft niet hard te lopen voor af te vallen maar meer om een gezonde levensstijl te hebben. lekker muziek aan en je iphone 12 mini hoesje om je telefoon en gaan!

Hoe goed is het voor je gezondheid?

Uit recente studie is gebleken dat van een groep van 138 gezonde maar ongetrainde mensen, in de voorbereiding naar hun eerste marathon, positieve effecten ondervonden. Na afloop van de training bleek de gezondheid van het vaatstelsels van de deelnemers 4 jaar jonger te zijn geworden. Dit effect was groter bij deelnemers die ouder waren. Ook is er bij depressieve personen aangetoond dat 30 minuten hardlopen effectief zorgt voor de verlichting van de depressieve klachten. De meeste studies zeggen dus dat hardlopen goed is voor de gezondheid, zowel mentaal als fysiek. Vooral wanneer er muziek geluisterd werd tijdens het renne. Zorgt wel altijd voor een hoesje om je ophone 12 mini. Een grootschalige studie met meer dan 50.000 participanten toont aan dat hardlopers 30% procent minder kans hebben om vroegtijdig te overlijden. Zelfs bij een work-out van maar 5 – 10 minuten waren de effecten al aantoonbaard. Bij fanatieke sporters neemt dit effect juist weer af.

Hoe loop je gezond hard?

Het is ten eerste belangrijk om een goede looptechniek te hebben. Veel hardlopers landen tijdens het hardlopen op de hak. Dit zorgt ervoor dat de klap wordt opgevangen door het kuitbeen. Als hardloper moet je landen op de middenvoet. Dan gebruik je je kuitspier voor het opvangen van de klap wat veel beter is voor je lichaam. Zorgt er ook altijd voor dat je lichaam voldoende tijd heeft om te herstellen. De meeste hardlopers rennen met muziek en hebben hun telefoon in hun zak. Het is dan altijd verstandig om je telefoon in een hoesje te hebben. Als je je iphone 12 dus in een iphone 12 mini hoesje hebt dan voorkom je onnodig schade tijdens het rennen.

https://www.telefoonhoesje.nl/iPhone-12-Mini-Hoesjes