Internet Marketing Gids
Image default
Bedrijven

Geld investeren: een vakantiehuis met inkomen

Als u geld wilt investeren in Center Parcs Vastgoed, dan brengt dit verschillende voordelen met zich mee. Het is natuurlijk niet voor niets dat geld investeren steeds interessanter wordt als geld op bank zetten niets meer oplevert. Bij Center Parcs Vastgoed kunt u op een veilige en vooral zorgeloze manier geld investeren en het levert u ook nog fiscaal voordeel op. Als u besluit te investeren in vastgoed van Center Parcs Vastgoed, dan bent u gegarandeerd van kwaliteit en efficiëntie van hoog niveau. U kunt uitgaan van persoonlijke begeleiding gedurende het hele traject, waarbij ook gevierde partijen op financieel en fiscaal gebied betrokken zijn.

U beslist wat u wilt

Met betrekking tot het investeren in vastgoed kunt u bij Center Parcs Vastgoed verschillende keuzes maken. Zo zijn er vakantiewoningen beschikbaar op verschillende parken in zowel binnen- als buitenland. U kunt er dus voor kiezen om een vakantiewoning in Nederland te kopen, maar ook wanneer de voorkeur uitgaat naar het buitenland zijn er voldoende mogelijkheden. Daarnaast bepaalt u bijvoorbeeld ook zelf hoe u het rendement dat u ontvangt vormgeeft. Gaat u voor een vast percentage van de gegarandeerde huuropbrengst dat u ontvangt, of kiest u voor een variabel percentage en ontvangt u daar bovenop nog een percentage van de daadwerkelijk huuropbrengst. Ook hierbij kunt u persoonlijke begeleiding van Center Parcs Vastgoed verwachten indien dit gewenst is.

Geld investeren met maximaal resultaat

Als u geld wilt investeren in Center Parcs Vastgoed, dan krijgt u hier allereerst een mooi rendement voor terug. Daarnaast heeft geld investeren ook een fiscaal voordeel en wat ook een mooi voordeel is: u krijgt er een vakantiewoning voor terug, want daar mag u zelf ook gebruik van maken wanneer u dat wilt. Daarnaast wordt u volledig ontzorgd met betrekking tot het onderhoud en verhuren, want dit wordt voor u geregeld.