Internet Marketing Gids
Image default
Aanbiedingen

Chinese horoscoop en gezondheid van het sterrenbeeld Haan

Je angstquotiënt ligt ruim boven het gemiddelde. Vanwege je buitensporige, constante en onverbiddelijke nervositeit, is je enige modus op volle kracht vooruit. Spanning is je fulltime metgezel en vijand nummer één. Erger nog, je privéleven is in een permanente neerwaartse spiraal. Elke dag is druk, vol potentiële gevaren en dreigende tegenslagen.

Hoe kun je ervoor zorgen dat je jezelf niet vernietigt? Hoe voorkom je dat je ontploft, ziek wordt of een hartaanval krijgt? Nou, je bent taai, veerkrachtig, sterk van geest en eigenwijs als de hel. Als je je ziek voelt, weiger je erover na te denken. Je gaat niet naar je bed. Je gaat niet liggen om een ​​pijnlijk hoofd, pijnlijke voeten of vermoeide botten te laten rusten. Je weerstaat vermoeidheid, vecht tegen een slechte gezondheid en maakt nooit ruzie. Je mag diep zuchten, klagen en kreunen over hoe overwerkt je bent, maar je geeft nooit op. Net wanneer je op het punt staat te bezwijken voor de effecten van langdurige inspanning, fleur je plotseling op. Je geeft altijd een voorbeeld en spoort je cohorten aan om dieper te graven en harder je best te doen.

Je bent een baksteen totdat je op een dag dood neervalt. Je presteert perfect, maar je bent lang niet zo resistent als je zou willen denken. Je lichaam geeft het altijd op voordat je wil het opgeeft.

De chronische aandoeningen die u teisteren zijn systemisch en intern. U zult dus zowel de homeopaat, acupuncturist en osteopaat als de psycholoog en neuropsychiater willen raadplegen. Als u een vrouw bent, lopen uw op hormonen gebaseerde functies het risico uit de pas te lopen: stress, spanning en opgekropte nervositeit creëren onevenwichtigheden in de endocriene klieren, die vervolgens uw algemene gezondheid schaden. U bent meer dan vatbaar voor alle standaard gynaecologische problemen zoals premenstrueel syndroom (depressie, tranen, woede en zwakte), pijnlijke menstruatie en bloedingen. U kunt vatbaar zijn voor vaginitis, cysten in de eierstokken, cystische borstziekte en ontsteking van de geslachtsorganen. Het kan zijn dat u het moeilijk vindt om zwanger te worden en, als u toch zwanger wordt, vaak miskramen krijgt.

Niet alleen is je hormonale beeld vrij somber, maar je koestert sombere gedachten over de dood en hebt een fascinatie voor zelfvernietiging. Je worstelt vaak met aangrijpende dromen of beeldt je gewelddadige situaties in waarin je leven in gevaar is. Je weet dat je, om gezond te zijn en te gedijen, moet worstelen om de drang te bedwingen om je neiging tot zelfbestraffing te volgen. Omdat je meestal een verantwoordelijk persoon bent (hoewel je vaak pas naar een behandeling gaat als het veel te laat is), doe je er alles aan om mentaal in evenwicht te blijven. Maar de inspanning die het kost om jezelf dag na dag in evenwicht te houden, is belastend voor het zenuwstelsel en veroorzaakt enkele van ’s werelds meest pijnlijke migrainehoofdpijn.

Alternatieve geneeskunde is je vriend. Pijnstillers en kalmeringsmiddelen hebben op de lange termijn weinig zin omdat ze dienen om het symptoom te verlichten, maar niets doen aan de oorzaak. Uw kwalen kunt u het beste homeopathisch behandelen. Ook moet u regelmatig naar een psychotherapeut gaan en regelmatig een paar dagen vakantie nemen, ver van uw vaste bron van spanning. Je moet ervoor zorgen dat je mensen vermijdt die je energie verbruiken voor hun eigen doeleinden en iedereen ontvlucht die depressieve neigingen heeft. U moet uw kwetsbare systeem beschermen tegen zowel interne als externe aanvallen om ernstige, slopende ziekten te voorkomen.

Als u een mannelijke Haan bent, bent u ondanks uw vlekkeloze gezondheid verre van immuun voor ziekten en heeft u chronische klachten. Natuurlijk, net als je zus Rooster, doe je liever alsof je geen pijn hebt en ga je door tot je erbij neervalt. U heeft last van aandoeningen aan het hoofd: chronische sinusitis, allergische rhinitis, inwendige ooraandoeningen, razende tandpijn en, hoewel minder ernstig en indringend dan die van uw vrouwelijke tegenhanger, monsterlijke spanningshoofdpijn. Uw overgevoelige zenuwstelsel kan er ook toe leiden dat u maagzweren, constipatie, misplaatste wervels, tussenwervelschijven en andere lage rugklachten krijgt.

Bovenal zijn uw gezondheidsproblemen psychosomatisch. De angst, stress en spanning die uw lichamelijke kwalen veroorzaken, zijn het gevolg van gevoelens van twijfel aan uzelf, een preoccupatie met geweld en een ziekelijke behoefte om permanent aan de rand van de afgrond te leven. Om deze gevoelens te bestrijden, moet je ze kunnen doorpraten, je angsten en demonen confronteren met professionals en leren hoe je het rustiger aan kunt doen. Je kunt ook een manier vinden om je energieën te kanaliseren door middel van ontspanningstechnieken zoals yoga en meditatie. Je zou aan een sport moeten doen, vooral een die je fysiek vermoeit en zoveel concentratie vereist dat je je niet meer op jezelf concentreert. Tennis, voetbal, bergbeklimmen, skindiven, autoracen, windsurfen en wedstrijdzwemmen zijn allemaal goede keuzes. Vechtsporten zoals karate, kungfu, tai chi of judo kunnen ook een uitstekende uitlaatklep zijn voor je nerveuze spanning.

Hanen hebben geluk. Je wordt geboren met een sterke spijsvertering en hebt een sobere of ascetische inslag: je bent vaak voorzichtig om uw vet- en suikerinname te controleren, alleen feesten op een feest of feest. De dagelijkse inname van lecithine (eieren en sesamproducten), een stof die de zenuwweefsels beschermt, wordt aanbevolen.

Lees meer over je Chinese horoscoop Haan.

Karakter van Chinese horoscoop Haan

Jij bent serieus. Je houding is meestal nuchter. Je stelt veel eisen aan jezelf en aan de mensen om je heen. U geniet vaak van gezagsposities en aarzelt nooit om een ​​promotie te aanvaarden, zelfs als u daarvoor harder moet werken of uw gewoonten moet veranderen.

Uw organisatietalenten zijn legendarisch. Je bent niet happig om bestellingen aan te nemen. Je regelt liever dingen. Als je iemand meer dan eens om hulp moet vragen bij een taak, doe je dat liever zelf, stipt en zonder poespas. Je kunt anderen helpen, maar als je wordt gevraagd om een ​​gunst te doen, stel je meestal grenzen voordat je het werk aanvalt. Op deze manier kunt u uw eigen behoeften plannen en zaken op uw logische, serieuze manier aanpakken. U bent woedend over taken die geen duidelijk einde hebben, en uw trots wordt ernstig aangetast door taken die uw mogelijkheden te boven gaan.

Er zat geen zilveren lepel in het ei waaruit je kwam. Je leven is een aaneenschakeling van financiële moeilijkheden. Geld komt binnen en gaat uit, maar je weet dat je niet op een constante stroom moet rekenen. Je bent faillissementsgevoelig. Uw geluk ligt niet op het gebied van fiscaal succes. Het verkrijgen en behouden van rijkdom is een permanente uitdaging voor u en u neemt het niet licht op. Omdat geld niet gemakkelijk komt, word je er zelden toe gebracht het te verspillen. Je moet je hele leven streven, constant gigantische omkeringen van fortuin ervaren en herhaaldelijk door het vuur van de hel gaan voordat je je doelen bereikt. Maar je bereikt ze wel één voor één, efficiënt en met zowel lef als zwier.

Je bent ongeduldig met mensen die geen ambitie, lef of middelen hebben. Je ergert je aan degenen die weigeren hun gereedschap op te pakken en direct na een depressie, teleurstelling of inzinking ergens anders gaan krabben voor eten. Je hebt geen tijd voor slug-a-beds en kunt de zogenaamde creatieve types niet doorgronden die zonder angst wegkwijnen, gelukzalig glimlachen, bonbons eten en het leven laten leven.

Je probeert vaak glamour toe te voegen aan je dagelijkse bestaan. Omdat je vastzit aan je arbeidsethos en getrouwd bent met een negatieve geldmentaliteit, is je dagelijks leven zwaar en vaak kleurloos. Als je een vleugje romantiek in je arena laat komen, droom je er natuurlijk van om de oogverblindende levensstijl van de rijken en beroemdheden te imiteren. Soms word je een onverbeterlijke snob en naamdruppelaar, die zwaait over de glinsterende titels van je hotshot-kennissen, al was het maar om pit toe te voegen aan je anders dagelijkse leven. Maar hoeveel elegante huizen je ook koopt in weelderige spa’s, of hoe vaak je ook naar Las Vegas vliegt of golf speelt in Saint Tropez, echte glamour ontgaat je consequent. Je wordt vaak aangetrokken door wat je ten onrechte als chic beschouwt, om er vervolgens achter te komen dat je perceptie werd vertekend door je eigen verlangens.

Je bent een geweldige gastheer en houdt van entertainment, omdat het je de mogelijkheid geeft om je genegenheid concreet te tonen. Je pronkt niet precies, maar je maakt graag dingen leuk voor anderen. Jij maar jij nodigt mensen uit om te pronken met nieuwe meubels of om ze te onderwerpen aan een diavoorstelling van je recente wereldtournee. Je voelt een sterke behoefte om een ​​gewillig publiek te boeien en zal er alles aan doen om het podium te creëren voor je eigen beste optredens.

Je belangrijkste deugd is loyaliteit: je maakt een gulle en toegewijde vriend. Je praat altijd goed over je vrienden en houdt rekening met zwakheden en fouten. U breekt beloften zelden en komt altijd uw woord na. Als je van mensen houdt en ze bewondert, verzet je bergen om ze gelukkig te houden, hun persoonlijke doelen te bevorderen en een gewillige schouder te bieden waarop ze kunnen huilen.

Lees meer over je Chinese horoscoop.

https://www.horoscoop-luna.nl