Internet Marketing Gids
Image default
Bedrijven

Je eigen tijd gebruiken voor jouw eigen doelen

VIB’S oftewel veiligheidsinformatiebladen up te date houden is een zeer tijdrovend werk. Tijd die je liever wilt stoppen in de werkzaamheden die het geld opleveren voor jouw business. Niet alleen het bijhouden van alle informatie, maar ook alles blijven inlezen en begrijpen kost gewoon ontzettend veel tijd. Daarna wil je het duidelijk, kort en bondig op papier of in een computerbestand opslaan zodat het voor elke werknemer duidelijk is wat er gaande is.

Doordat de regelgeving zoveel blijft veranderen ben je eigenlijk nooit klaar en verlies je ontzettend veel tijd aan de corebusiness van jouw klanten. Daarbij moet je jezelf niet alleen bezig houden met de regelgeving in Nederland, maar ook met de regelgeving van Europa. Zeker als je veel in andere EU landen handelt.

VIB’S laten uitbesteden

Om de grootste tijdrovende werkzaamheden, zoals vib’s, uit te besteden, zorg je ervoor dat je de tijd zo efficiënt mogelijk kunt gebruiken. Zij houden zich bezig met de rompslomp van de wet- en regelgeving, terwijl jij je bezig kunt houden waar je het liefst tijd in wil stoppen, voornamelijk tevreden klanten. Zo ben je altijd op de hoogte van de juiste vib’s. Deze zullen in bepaalde software overzichtelijk terug te vinden zijn zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

Verder zul je nooit meer belangrijke veranderingen missen omdat er altijd iemand boven op de wet- en regelgeving zit. Zo weet je zeker dat jouw bedrijf voldoet aan alle voorwaarden van de Nederlandse en Europese standaard.

Home