Internet Marketing Gids
Image default
Eten en drinken

Koop nu verse kippenpoten voor de BBQ in omgeving Hilversum

Op zoek naar de lekkerste kippenpoten voor op de BBQ in Hilversum of omgeving? Bij Floor Poelier koopt u de beste kippenpoten van vers vlees. Alleen zo geniet u van knapperig en zacht vlees van de BBQ. Vergeet niet vrienden en familie uit te nodigen voor een geslaagde BBQ met vlees van deze specialist!

Voorgaren van de kippenpoot

Wie houdt er niet van een lekker gemarineerde kippenpoot van de BBQ? Het is verstandig om de kip altijd even voor te garen. Zo weet u zeker dat de kip goed gaar is en zo wordt het risico op salmonella ook direct geminimaliseerd. Het voorgaren van de kippenpoten zorgt er ook voor dat de kip niet zo lang op de BBQ hoeft te grillen.

De beste grilltijd van de kippenpoten op de BBQ

Na het voorgaren van de kip is het tijd om de kippenpoten op de BBQ te gaan grillen. Zorg ervoor dat de BBQ ongeveer 150 graden warm is. Plaats daarna het rooster erop. Het is aan te raden om een aluminium bak onder het rooster te leggen. Het vet van de kip kan namelijk in de BBQ druipen. De kip kan vervolgens op het rooster gelegd worden en heeft ongeveer 15 minuten nodig om gaar te worden. Geniet van goudbruine kippenpoten met een knapperig velletje!

Koop uw verse BBQ producten

Wilt u kippenpoten voor de BBQ kopen en bent u daarom op zoek naar een ervaren poelier in omgeving Hilversum? In het winkelcentrum Kerkelanden vindt u Floor Poelier, dé expert op het gebied van verse vleeswaren voor de BBQ. Zo schaft u hier ondere andere verse kippenpoten wild, Black Angus biefstuk, kip saté en gevogelte aan bij deze expert. Bekijk het ruime assortiment online of ga langs in de winkel. De kip is volledig antibiotica vrij en krijgt coccidiostatica-vrij voer. Zo weet u zeker dat u geniet van een verantwoord stukje vlees. Ga voor verse kippenpoten voor op de BBQ bij Floor Poelier in Hilversum!

https://floorpoelier.nl/