Internet Marketing Gids
Image default
Hobby en vrije tijd

Dit is het leukste uitje op zondagmiddag in de buitenlucht voor vrienden en bedrijven

Bent u op zoek naar een leuk en origineel uitje op zondagmiddag? Dan bent u bij De Westernboerderij op de goede plek. Deze groepsaccommodatie in Gelderland biedt namelijk allerlei leuke activiteiten. Hier kunt u zich met een groep de hele dag vermaken. Hier leest u meer over alle activiteiten en mogelijkheden van dit uitje.

Westernactiviteiten

Deze boerderij biedt een hele hoop leuke activiteiten aan in een westernthema. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit boogschieten, een rodeostier, bierpulschuiven, hoefijzerwerpen en nog veel meer. Door het grote aanbod aan activiteiten zit er voor iedereen wel iets leuks bij. De activiteiten zijn uitermate geschikt voor groepen. U kunt dus langskomen met vrienden, familie of collega’s. Iedere groep krijgt een warm welkom. De meeste activiteiten worden buiten georganiseerd, waardoor u kunt genieten van de buitenlucht en de natuur. Wanneer er slechte weersomstandigheden zijn, kunnen de activiteiten ook naar een binnenzaal verplaatst worden. Zo kan u toch blijven genieten van een leuke dag.

Verschillende arrangementen

Voor uw uitje op zondagmiddag kunt u kiezen uit verschillende arrangementen. Een dagarrangement bestaat bijvoorbeeld uit leuke activiteiten en een buffet. Er is daarnaast ook de mogelijkheid om een overnachting te boeken. Bij deze groepsaccommodatie in Gelderland kunt u met de hele groep overnachten in een tipitent op locatie. Door de verschillende arrangementen kunt u hier terecht voor ieder soort uitje.

Ontdek activiteiten voor jong en oud

Een uitje op zondagmiddag organiseren met de hele familie? Dat is ook geen probleem. De activiteiten zijn namelijk geschikt voor jong en oud. Zo kunt u ook prima kinderen meenemen naar deze groepsaccommodatie in Gelderland. Wanneer u een familieweekend wilt organiseren kunt u ook kiezen voor een arrangement met overnachting erbij. U en uw familie genieten dan van een gezellige dag vol activiteiten, eten en drinken. Daarna kunt u overnachten op de bijliggende minicamping. Neem snel een kijkje op de website van De Westernboerderij.