Internet Marketing Gids
Image default
Bedrijven

Direct uw huis verkopen zonder eindeloos lang verkooptraject?

Snel uw huis verkopen

Heeft u plannen om te gaan verhuizen maar kijkt u erg op tegen alles wat er bij de verkoop van uw huidige woning komt kijken?
Sons Real Estate biedt uitkomst! 
Verkoop uw woning nu gemakkelijk en snel zonder torenhoge makelaarskosten en eindeloos veel bezichtigingen. Vraag simpelweg een bod aan via onze website en wij gaan direct met uw aanvraag aan de slag. Een van onze vastgoedspecialisten neemt contact met u op en bespreekt al uw wensen rondom de verkoop van uw woning.

Direct zekerheid

We kunnen direct een afspraak inplannen om de woning te komen bezichtigen en een bod uit te brengen. Doordat wij financieren uit eigen middelen is ons bod gegarandeerd en kan de verkoop direct in gang gezet worden. Indien u nog opzoek bent naar een andere woning of de overdracht laat nog even opzich wachten bieden wij de mogelijkheid om tot die tijd gewoon in uw eigen huis te blijven wonen. Hierdoor hoeft u niet opzoek naar tijdelijke woonruimte en loopt u niet het risico op dubbele hypotheeklasten.

Volledig ontzorgt verkoopproces

Bij de verkoop van uw woning wordt het volledige koopproces kosteloos voor u verzorgt, wij laten de koopovereenkomst opstellen en nemen de kosten hiervan voor onze rekening. Daarnaast nemen wij de notariskosten ook voor onze rekening, de overwaarde die vrijkomt na het inlossen van de hypotheek ontvangt u direct op uw rekening. Alle kosten voor de verkoop nemen wij voor onze rekening hierdoor is de hoogte van ons bod exact het bedrag dat de verkoop van uw woning u netto oplevert.

De verkoop van uw woning was niet eerder zo snel en gemakkelijk geregeld. Kies nu voor direct zekerheid en vraag snel een bod aan!

 

https://sonsrealestate.nl/huis-verkopen