Internet Marketing Gids
Image default
Hobby en vrije tijd

Het hele gezin geniet in het mooiste vogelpark van Nederland

Een bezoek aan een uniek vogelpark in Nederland is een dagje uit voor het hele gezin. Bij Vogelpark Avifauna zie je hoe verschillende vogels leven en leer je wat ze eten en hoe ze zich gedragen. Ga op bezoek bij de lepelaars, de roze flamingo’s en de pinguïns. Bezoek een demonstratie met roofvogels die kunnen leren om commando’s van hun verzorgers op te volgen. Als je het park met kinderen bezoekt, dan kunnen zij heerlijk wat tijd doorbrengen in de grote buitenspeeltuin in Zuid-Holland. Hier kunnen je kinderen lekker klimmen en klauteren of rijden met de graafmachines en auto’s. De ouders kunnen lekker ontspannen met een drankje op het terras.

Leren over dieren is interessant voor jong en oud

De taak van een dierenpark is in de loop der jaren sterk veranderd. Zaten de dieren een halve eeuw geleden in hokken, vandaag de dag leven ze zo veel mogelijk in vrijheid. Het belangrijkste doel is om soorten voor uitsterven te behoeden. Dat geldt ook voor Vogelpark Avifauna, het bekendste vogelpark van Nederland. Door de dieren optimaal te verzorgen, kunnen ze zich voortplanten en kan er onderzoek worden gedaan naar het behoud van de soort. Dat het park ook een royale buitenspeeltuin in Zuid-Holland te bieden heeft is voor gezinnen met kinderen natuurlijk leuk meegenomen. Jouw kinderen kunnen zich helemaal uitleven in een fantastische speeltuin.

Praktische informatie over je bezoek aan dit vogelpark

Wanneer je het leukste vogelpark in Nederland of de buitenspeeltuin in Zuid-Holland bezoekt, is het handig om de praktische informatie op de website te lezen. Daar vind je de openingstijden en de toegangsprijzen. Bestel je tickets vooraf online en je bespaart op de toegangsprijs. Daarnaast hoef je bij aankomst bij Vogelpark Avifauna niet aan te sluiten in de rij bij de kassa. Het park is toegankelijk voor mensen met een beperking, ook hierover vind je informatie op hun website. Houd er rekening mee dat roofvogeldemonstraties en voermomenten in de wintermaanden niet op de agenda staan.