Internet Marketing Gids
Image default
Huishoudelijk

Horizontale plaatsing van je elektrische boiler? Geen enkel probleem.

Horizontale plaatsing van je elektrische boiler? Geen enkel probleem.

Je bent net klaar met verbouwen en opeens ontdek je dat de ruimte op zolder waar de boiler zou moeten komen echt niet hoog genoeg is voor de boiler die je nu inmiddels wel graag zou willen… en hij moet nog elektrisch zijn ook… Help! 

Geen paniek, want er zijn gewoon elektrische boilers die je horizontaal kunt plaatsen. Bovendien heb je voor een elektrische variant, (die toch verplicht gaan worden) geen rookgas afvoer nodig. 

Zo heeft de Ariston Velis Groep (een van de grootste producenten van elektrische boilers in Europa met fabrieken in Europa en Azië) elektrische boilers van 50, 80 of 100 liter, die zowel horizontaal als verticaal geplaatst kunnen worden.

De Ariston Velis heeft een mooi strak design, heeft een diepte van slechts 27,5cm en kan hangen op een plek in het zicht door het fraaie strakke ontwerp. De boiler is voorzien van energielabel B.

Er is een ECO model die gedurende een week het waterverbruik bijhoud en zal daarna zichzelf op een ECO stand zetten. Zo bespaar je aanzienlijk op de energie kosten.

Maar ook Wesen heeft elektrische boilers die er niet om liegen (Wesen Termos Electricos is ontstaan door een aantal technische specialisten van een andere vergelijkbare fabriek die vonden dat het produkt technisch verbetert zou moeten kunnen, en dat is gelukt!).

 

 

Ook deze elektrische boilers zijn horizontaal of verticaal te plaatsen.

Ook dit merk heeft een ECO uitvoering en hebben het hoogst haalbare energie label op dit moment. Label A/B. De elektrische boilers van Wesen zijn plat uitgevoerd met dubbele tank, waardoor een verkorte opwarmtijd mogelijk is en er minder warmteverlies plaats vindt, een met titanium versterkte binnenketel en zelflerende ECO controller.

Dan de elektrische boilers van het merk DAT. 
Een van de grootste boiler fabrikanten in Europa. Inmiddels meer dan 75 jaar ervaring in het produceren van boilers en in eigen land een A merk. De DAT Aparici fabriek werkt met het allernieuwste soort isolatieschuim. Dat zorgt misschien wel voor een hoger gewicht, maar heeft een veel betere isolatiewaarde wat weer resulteert in een laag energieverbruik. De meeste DAT boilers hebben dan ook een energielabel A of B.

Ook deze elektrische boilers zijn zowel horizontaal als verticaal te plaatsen.

Kijk maar eens op de website van elektrischeboiler.eu. Daar vindt je alle informatie over dit soort elektrische boilers, maar ook elektrische cv’s, elektrische kachels, zelfs zonnecollectoren en anti- kalk magneten… 

Dus geen nood, de oplossing is dichterbij dan je denkt.

 

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/