Internet Marketing Gids
Image default
Bedrijven

Je heftruck certificaat halen in Limburg

Voor verschillende beroepen moet je in het bezit zijn van een heftruck certificaat. Dit is nodig zodat je om een veilige en verantwoorde manier kunt omgaan met heftrucks en/of reachtrucks. Als je op zoek bent naar het halen van een heftruck certificaat Limburg, dan ben je bij eurotransportcollege aan het juiste adres. Zij hebben een samenwerking met verschillende opleidingspartners.

Door het behalen van het heftruckcertificaat beschik je over de bekwaamheid en voldoe je aan alle wettelijke eisen die gesteld worden aan heftrucks.

Heftruck lessen volgen

Tijdens de cursus voor het heftruck certificaat leer je zowel de theoretische kant alsmede de praktijk. De onderdelen die aan bod komen tijdens de cursus zijn omvangrijk. Zo moet je een heftruck rijklaar kunnen maken, relevante begrippen en gegevens begrijpen, veilig kunnen omgaan met het voertuig, de regelgeving kennen, leren om te werken onder tijdsdruk, weten hoe je een heftruck mag belasten en leer je ook om altijd defensief te rijden.

Een heftruckcertificaat is 5 jaar lang geldig. Na die periode moet je de cursus weer opnieuw doen, al zet het deze keer sneller gaan dan de eerste keer. Je hebt namelijk al veel praktijkervaring en hoeft niet opnieuw alle facetten van een heftruck leren te begrijpen.

Heftruck certificaat Limburg

Voor het heftruck certificaat in Limburg kun je terecht op verschillende locaties. De trainingen van eurotransportcollege worden namelijk uitgevoerd op 4 verschillende locaties. De eerste is op het industrieterrein van Ittervoort. De andere 3 bevinden zich op het Businesspark in Stein, het industrieterrein in Venray en het industrieterrein in Venlo.

https://eurotransportcollege.com/heftruck-certificaat-limburg/