Internet Marketing Gids
Image default
Bedrijven

Ledonline.nl: jouw eigen online led-specialist!

Een modern vormgegeven hanglamp boven de eettafel die over de hele lengte van het tafelblad licht verspreid. Twee bescheiden staande lampjes op de nachtkastjes zodat jullie ’s avonds een boek kunnen lezen. Een felle lamp boven het aanrecht voor al die dagelijkse keukenhandelingen. We zouden nog wel een tijdje door kunnen gaan, want onze huizen hangen en staan vol met lampen. In de winter branden ze gemiddeld een stuk langer, maar ook in de zomer hebben we kunstlicht nodig. We zijn benieuwd in welke staat de verlichting van jouw woning verkeert. Zijn er lampen bij die hun langste tijd eigenlijk wel gehad hebben? Is er een lamp die je eigenlijk nooit echt mooi hebt gevonden, maar waar je inmiddels toch al jaren – dag in dag uit – tegenaan kijkt? Ons motto is: bezuinig niet op licht! We bedoelen dan zowel de kwaliteit van het licht dat de lampen afgeven als de armaturen zelf.

Een winkel waar ze hoogwaardige lampen verkopen, is ledonline.nl. Of het nu gaat om showroom verlichting, lampen voor een kantorenpand of ledstrips op maat ledonline.nl heeft ze op voorraad. De shop is gespecialiseerd in leds. Gloeilampen mogen niet meer. Spaarlampen hebben een aantal ernstige nadelen: ze bevatten kwikdampen en het licht is niet altijd even prettig voor de ogen. Automatisch komen we uit bij de ledlamp. Volgens experts is led dan ook de beste keuze. Jay van ledonline.nl is voorstander van slimme verlichting. Hij spreekt steevast over led solutions. Wat hij daarmee bedoeld? Wij denken dat je dit letterlijk mag vertalen: led oplossingen. De keuze voor led is namelijk een antwoord op al uw lichtvragen.

De maandelijkse energienota structureel omlaag brengen met zuinige lampen? Ja, met led is het mogelijk!

Lampen kopen die goed zijn voor het milieu en die jarenlang meegaan (oftewel aanvullend bezuinigen op de post ‘investeringen’)? Ja, met led is het mogelijk!

Investeren in energiezuinige lampen en hiervoor een overheidssubsidie ontvangen? Ja, met led is het mogelijk!

Armaturen aanschaffen die er hip uitzien, tegen een stootje kunnen én rustig, helder licht geven? Ja, met led is het mogelijk!

https://ledonline.nl/