Internet Marketing Gids
Image default
Bedrijven

Nieuwe technieken

Er zijn verschillende manieren om iets te verkoelen en een koeler ventilator is een van de meest effectieve. Dit soort koelers doen een ding erg goed: Ze koelen lucht door het verdampen van water. de ventilator zuigt als het ware de warme lucht naar binnen langs het koelelement af. Doordat er een ingebouwde pomp en watertank in de koeler zitten, is het koelelement of koelmembraan altijd vochtig. Tenslotte wordt de koude lucht uit geblazen aan de achterkant van de luchtkoeler. Een andere naam voor dit apparaat is een adiabatische koeling. Wanneer je waarde hecht aan het milieu zijn dit soort koelers ideaal.

 

Kwaliteitsproducten

 

DuraVert is eigenlijk vanaf het begin eigenlijk de belangrijkste importeren van de systemen van Portacool. De koelers van DuraVert worden geleverd in heel Nederland, België en Luxemburg.  Zij doen ook aan het verhuren, transporteren en onderhouden van de koelers. Vaak zijn storingen niet of amper te vermijden. Hier hebben zij ook aan gedacht, de storingsdienst is namelijk 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar. Gebruik maken van kwaliteitsproducten staat bij DuraVert hoog in het vaandel. Ze hebben naam gemaakt door de ervaringen die zij in de laatste jaren hebben opgedaan. Mocht je er over denken om een luchtkoeler of adiabatische koeling aan te schaffen, kijk dan voor meer informatie of op maat advies op de website van DuraVert-Portacool.

 

 

 

 

Duurzaam

 

Alle luchtkoelers en andere systemen van Portacool zijn buiten enorm duurzaam en milieuvriendelijk  ook de meest goedkope optie als het gaat om het koelen van lucht. Ze staan namelijk op de energielijst voor investeringsaftrek. Wat houdt dit precies in? Ondernemers kunnen een deel van het aankoopbedrag terugkrijgen door deze regeling. Volgens de overheid gelden de koelingssystemen van Portacool namelijk als duurzame techniek, en dit klopt natuurlijk ook. Het milieubewust koelen van ruimtes is voor veel ondernemers en bedrijven dé reden om zo’n luchtkoeler of adiabatische koeling te kopen. De koelers excelleren in veel verschillende situaties. Denk hierbij aan het verkoelen van werkplaatsen, loodsen, stallen, tenten en sportscholen. Vooral in de industriële sector komt een vergelijkbare koeling vaak terug.  

https://duravert-portacool.com/ventilator-koeling/