Internet Marketing Gids
Image default
Bedrijven

Proef de échte aardappelsmaak van deze heerlijke aardappelchips

Iedereen vindt het lekker: aardappelchips! Je denkt misschien soms dat er – naast de diverse smaken – weinig tot geen verschil zit tussen alle soorten chips. Toch is niets minder waar; de zakken aardappelchips van Boerderij® Chips worden zelf geproduceerd én gemaakt van de zelf geteelde aardappelen. Hierdoor proef je die echte aardappelsmaak waar vele mensen dol op zijn. Hou je toch meer van een smaakje? Kies dan voor paprika, zeezout of zeezout ribbel. Zo is er voor ieder wat wils! Lees snel verder en kom erachter hoe deze overheerlijke aardappelchips op een duurzame manier wordt gemaakt.

Aardappelchips, geproduceerd op een duurzame wijze

De aardappelen worden met schil gebakken in 100% zonnebloemolie. De aardappelchips krijgt hierdoor een pure en authentieke smaak, die met geen ander merk te vergelijken is. Daarnaast wordt deze overheerlijke chips ook nog eens geproduceerd op een zeer duurzame manier. Bij de productie van de aardappelchips wordt er namelijk vooral gebruik gemaakt van duurzame energie, opgewekt uit zonnepanelen. Het water dat wordt gebruikt voor de koeling wordt hergebruikt als waswater voor de machines. Het onkruid wordt bestreden met het dichte bladerdak van de aardappelplanten, waardoor het onkruid geen kans krijgt om te groeien. Verder worden ongewenste indringers, zoals luizen, bestreden door de uitzet van nuttige insecten. Hierdoor worden er geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt.

Haal snel een zak aardappelchips bij jouw lokale supermarkt

Loopt het water je al in de mond? Als je onbezorgd wilt genieten van (h)eerlijke aardappelchips, haal dan snel een zak Boerderij® Chips bij de supermarkt bij jou in de buurt. Deze verrukkelijke aardappelchips is namelijk verkrijgbaar bij een tal aan winkels, waaronder Albert Heijn, Jumbo en Deen Supermarkten. Op de website vind je een winkelzoeker, waardoor je precies kunt zien welke supermarkten in Nederland deze overheerlijke aardappelchips verkopen. Ren snel naar de supermarkt en probeer alle overheerlijke smaken uit!

https://boerderijchips.nl/