Internet Marketing Gids
Image default
Energie

Slijtvaste elektrische boilers van Wesen door gebruik offshore kwaliteit RVS.

Slijtvaste elektrische boilers van Wesen door gebruik offshore kwaliteit RVS.

Het is een super uitvinding; een elektrische boiler. Maar heel eerlijk, een elektrische boiler zit kinderlijk eenvoudig in elkaar. Een elektrische boiler is namelijk niet veel meer dan een goed geïssoleerd vat met een verwarmings element, een thermostaat en vaak een anode. 
Het verwarmingselement bij een elektrische boiler werkt vanzelfsrpekend op elektriciteit en zorgt dat het water verwarmt wordt. 
Met de thermostaat regelt men de temperatuur.

Een elektrische boiler kan in tegenstelling tot een gas boiler overal geplaatst worden zo lang er maar water en elektriciteit aanwezig is. En anders dan bij een gas gestookte boiler, heb je bij een elektrische boiler geen rookgasafvoer nodig. Stukken veiliger en ook gemakkelijker te installeren.
En de ontwikkeling van deze boilers staat ook niet stil, bij elektrische boilers van het roemrijke merk Wesen wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van supersterk offshore kwaliteit RVS en dat maakt de boilers bijna onderhoudsvrij en super degelijk. 

Elektrische boilers; voordelig en duurzaam.

Wil je nu bijdragen aan een beter en gezonder millieu, natuurlijk voor jezelf maar ook voor de generaties die na jou komen, zou het een goed plan zijn nu eens over te stappen van een gas- naar een elektrische boiler voor het verwarmen van al je sanitaire water.

De boilers van Wesen bijvoorbeeld (te verkrijgen via de website van elektrischeboiler.eu) kunnen binnen een dag geleverd worden en dat is inclusief muurbeugel en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie. Deze boilers zijn te koop van 30 t/m 300 liter. Er zijn van dit merk 2 verschillende modellen te verkrijgen; de ECO flat of de Inox serie.

Maar nieuw zijn ook de warmtepompboilers van dit merk. De Wesen Aqua Plus Warmtepompboiler is een elektrische boiler waarbij het water op een milieuvriendelijke en energiezuinige manier zal worden opgewarmd met de binnen- of buitenlucht door gebruik van een warmtepomp. Deze Wesen Aqua doet dit door warmte uit de lucht te onttrekken en gebruikt deze warmte vervolgens om het boilerwater te verwarmen.
Op deze warmtepompboiler zit bovendien een fijne subsidie.

Het bekende merk Wesen, ooit opgezet door wat technisch specialisten die werkzaam waren bij een andere boiler fabriek bedachten dat de boilers die op dat moment werden vervaardigd technisch gezien wel wat verbetering konden gebruiken. Zo zijn zij op het idee gekomen een eigen lijn te beginnen en dat is niet zonder succes gebleven! 

 

 

  

Kijk voor alle relevante informatie over deze maar ook vele andere merken elektrische boilers en elektrische cv’s maar eens op de website van elektrische boiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/