Internet Marketing Gids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Uw CNC draai- en freeswerk is in goede handen bij deze experts

Wilt u verschillende soorten materiaal laten bewerken? Voor een goede uitvoering van frees- of draaiwerk is de juiste kennis en ervaring vereist. Wanneer u zelf niet over deze kennis bezit, kunt u terecht bij Overlasko Konstruktie BV. Deze aanbieder is gespecialiseerd in verschillende vormen van verspanen. Door middel van CNC freeswerk of CNC draaiwerk zorgen de experts van dit bedrijf ervoor dat uw materiaal direct toepasbaar is voor uw project binnen de offshore-industrie, bouw of constructie. Bent u benieuwd naar de werkwijze van dit bedrijf in Nieuwdorp, vlak bij Middelburg, bij het verspanen? Lees dan verder!

Eén machine om verschillende materialen te bewerken, zoals hout, kunststof en metaal 

CNC staat voor Computer Numerical Control; het verspanen wordt namelijk uitgevoerd met een computergestuurde machine. CNC freeswerk of draaiwerk is geschikt om verschillende soorten materiaal te bewerken. De machine wordt nauwkeurig afgesteld door de ervaren medewerkers van dit bedrijf. Met hun jarenlange ervaring zorgen zij ervoor dat de foutmarge ontzettend klein is en het eindproduct precies wordt vervaardigd. Bovendien zorgen zij ervoor dat het verspanen veilig en volgens de kwaliteitsnormen van ISO 9001, EN1090-1 EXC. Class 4 en ISO 3834-2 gebeurt. Bij Overlasko Konstruktie BV laat u zowel hout als kunststof en metaal voor uw project verspanen.

Neem contact met de specialist op voor de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw project of wilt u uw materiaal direct op maat laten frezen of snijden door middel van CNC freeswerk of CNC draaiwerk? Neem dan contact op met de experts van dit bedrijf door te bellen, e-mailen of het contactformulier op de website in te vullen. Bovendien helpen zij u graag bij andere werkzaamheden, zoals het monteren van constructies en de fabricage van uw materialen. Al meer dan 25 jaar bieden zij met veel succes hun diensten aan binnen verschillende industrieën. Zo bent u zeker dat zij u ook optimaal kunnen adviseren.

https://overlasko.nl/