Internet Marketing Gids
Image default
Vervoer en transport

Transport voor bedrijven die noodhulpverlening bieden

Het transportbedrijf Mission & Relief biedt transportoplossingen voor bedrijven die noodhulpverlening bieden. Dit bedrijf staat klaar voor allerlei organisaties die humanitaire hulp bieden aan mensen die dit echt nodig hebben. Mission & Relief zorgt er namelijk graag voor dat goederen op de juiste plek aankomen. Biedt u hulp aan in de vorm van goederen en heeft u nog geen transport geregeld? Dan kunt u rekenen op de dienstverlening van dit bedrijf. Het maakt hierbij niet uit naar welke locatie u de hulpgoederen wilt versturen. Het bedrijf is namelijk gespecialiseerd in wegtransport, luchttransport en transport over zee. Zowel in Europese landen als in landen in andere werelddelen regelen ze graag het transport van uw goederen.

Meer dan alleen transport

Mission & Relief is niet zomaar een expediteur die het transport van uw goederen voor noodhulpverlening regelt. Ze zijn namelijk veel meer dan dat en bieden diverse soorten diensten aan. Zo regelen ze ook graag de import- en exportdocumenten die u nodig heeft voor een vlotte afhandeling bij de douane. Zo kunt u des te sneller uw goederen op de plek van bestemming krijgen. Moet het transport van uw goederen juist even op zich laten wachten en heeft u daarom een opslagplaats nodig waar uw goederen tijdelijk kunnen worden opgeslagen? Ook dan rekent u op de hulp van Mission & Relief. Ze beschikken namelijk over een douaneloods in Zevenhuizen waar voldoende goederen in passen. Indien gewenst helpen ze deze goederen zelfs te sorteren of te (her)inpakken.

Vraag naar de mogelijkheden van dit bedrijf

Wilt u noodhulpverlening bieden aan mensen die het nodig hebben en bent u benieuwd naar de transportmogelijkheden die dit bedrijf te bieden heeft? Dan kunt u het best contact met hen opnemen via de contactgegevens op hun website. De medewerkers van Mission & Relief staan u graag te woord en vertellen u met alle plezier meer over hun dienstverlening.

https://missionandrelief.nl/nl/