Internet Marketing Gids
Image default
Vervoer en transport

Deze spoedkoerier is elk moment van de dag eenvoudig benaderbaar

Soms is het nodig om een spoedkoerier in te schakelen, omdat u uw pakket snel van A naar B moet krijgen. Welke reden u ook heeft, u wilt dat deze spoedkoerier uw wensen in acht neemt en makkelijk benaderbaar is. A-One is een bedrijf dat 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar is voor een spoedopdracht. Ze luisteren naar uw wensen en reageren er direct op. Ze houden u ook uitstekend op de hoogte van de status van uw zending. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over eventuele vertragingen. U hoeft alleen maar te bellen en de spoedkoerier gaat direct voor u op pad. Binnen 30 minuten halen ze de bestelling bij u op en leveren deze af op de door u aangegeven locatie.

Snel en soepel verzonden via deze spoedkoerier

Via een spoedkoerier van A-One wordt uw pakket snel en soepel verzonden. Ze bezorgen uw pakket in zowel binnen- als buitenland. Dit bedrijf beschikt over een uitgebreid wagenpark. Hierdoor is er altijd het juiste vervoersmiddel beschikbaar voor uw opdracht. Denk hierbij aan bussen, bestelwagens en vrachtwagens. Verzendt u een pakket via deze spoedkoerier? Dan hoeft u zelf niets te ondernemen wat betreft verzekeringen. Deze zijn meteen geregeld als u een pakket verstuurt. U bepaalt welke diensten u afneemt. U bepaalt de mate van spoed en de locatie waar het pakket naartoe gebracht moet worden. Als het echt spoed betreft, kunt u kiezen voor Zelfde Dag Bezorging. Heeft het net wat meer tijd? Dan kunt u kiezen voor Volgende Dag Bezorging. Hoe dan ook, bij deze spoedkoerier weet u zeker dat uw pakket tijdig verzonden wordt, hoe kort dag dit ook is.

Specifieke eisen of wensen? Laat het weten

Heeft u specifieke eisen aan de verzending van uw pakket? Laat het de spoedkoerier dan weten. Zij houden er altijd rekening mee als dat kan. Zij denken altijd met u mee, zodat u de oplossing krijgt die u nodig heeft. Eventueel kunnen ze Maatwerk Transport voor u inzetten.