Internet Marketing Gids
Image default
Bedrijven

Uw huis beschermen tegen een hoge energierekening

Hoewel uw slaapkamer misschien niet zoveel energie verbruikt als uw woonkamer of keuken, zijn er verschillende energieverslinders die uw maandelijkse energiekosten kunnen opdrijven. In de Verenigde Staten besteden huiseigenaren elk jaar ongeveer 13 miljard dollar aan airconditioning. Als gevolg hiervan, hoe beter uw ramen zijn afgesloten, hoe minder geld u aan stroom uitgeeft. Als u gaten in uw slaapkamer ramen ontdekt, moet u deze dichten om te voorkomen dat koude lucht naar buiten lekt. Hierdoor hoeft je airco minder te werken om je huis koel te houden. Uw airconditioner zal meer moeten werken om u koel te houden in een grotere slaapkamer. Door kastdeuren open te laten, vergroot u de oppervlakte van uw slaapkamer aanzienlijk. Sluit het om te voorkomen dat er energie wordt verspild aan het koelen van een ruimte die dit niet nodig heeft.

Geld besparen tijdens het slapen

Zelfs wanneer volledig opgeladen, hebben uw mobiele gadgets en andere elektronica stroom nodig. Omdat de meeste apparaten maar een paar uur nodig hebben om volledig op te laden, verspil je ’s nachts mogelijk energie. Koppel uw gadgets los voordat u naar bed gaat om energie te besparen en te voorkomen dat de batterij van uw apparaat ’s nachts leegloopt. Het uitschakelen van gadgets aan het eind van de dag is eenvoudig met een verlengkabel of overspanningsbeveiliging. Om te voorkomen dat je voor het slapengaan alles moet loskoppelen, gebruik je een stekkerdoos met een aan/uit-schakelaar. Als je je lichten aan laat staan ​​terwijl je slaapt, verspil je veel energie die misschien bespaard kan worden. Overweeg om een ​​dimmer schakelaar op je lampen te installeren om energie te besparen in de slaapkamer als je niet in volledige duisternis wilt slapen.

Elektriciteit besparen in uw slaapkamer

Als u in de loop van een jaar twee gloeilampen van 100 watt voor twee uur extra uitschakelt, kunt u 20 euro besparen. Beter nog, stap over op LED-verlichting. Een enkel raam op het zuiden kan 30 tot 150 keer zoveel licht geven als het verbruikt. Als u in de loop van een jaar één lamp van 60 watt vier uur uitschakelt, bespaart u 10 uur. In werk- en hobbyruimtes, evenals in keukens, moet u plafondlampen uitschakelen en vervangen door tafellampen, rail verlichting en onderbouwverlichting. De beste manier om op elektriciteit te besparen, is door altijd professionals te raadplegen, zoals die elektriciens bij u in de buurt. Als je in Utrecht bent, neem dan contact op met een elektricien Utrecht voor meer energiebesparende tips. Zij hebben namelijk de meeste ervaring en kennis op het gebied van elektro en weten precies hoe u wel en niet kosten kunt besparen.