Internet Marketing Gids
Image default
Woningen

Je huis te koop zetten

Als je jouw huis wilt gaan verkopen, dan komen er waarschijnlijk een heleboel vragen bij je naar boven. Vooral als je voor het eerst een huis gaat verkopen. Wat moet ik doen om mijn huis te verkopen? Hoe kan ik de beste prijs krijgen? Hoe lang gaat de verkoop duren? Dit zijn allemaal vragen waar alle huizenverkopers wel eens over nadenken. We zullen de belangrijkste vragen met je doornemen, zodat je beter voorbereidt bent om de verkoop van het huis.

Vraagstukken bij huis te koop

  1. Kun je de verkoop van het huis zelf regelen of heb je een makelaar nodig? Afhankelijk van je budget en tijd, bepaal je welke optie het beste bij jou past. Als je veel tijd hebt, kun je wellicht het meeste al zelf regelen. Heb je een hoog budget, dan kan de makelaar het meeste voor jou regelen. Een tussenweg is ook mogelijk, zodat de taken verdeelt worden tussen de makelaar en jou
  2. Wat kost de verkoop van mijn huis? Als bijvoorbeeld je huis te koop staat in Landgraaf, dan hangt de verkoopcourtage af van de makelaar uit die buurt. Als je zelf je huis te koop zet in Landgraaf, dan bespaar je op deze kosten.
  3. Wat krijg ik voor mijn huis? Dit is natuurlijk afhankelijk van de huizenmarkt. Hoe is de vraag en aanbod. Ook de omgeving, de vergelijkbare huizen in de buurt en positie in je gemeente, hebben invloed op de prijs. Samen met een makelaar kun je de vraagprijs vaststellen.

https://www.ferhaasmakelaardij.nl/39-7937/huis-te-koop-landgraaf