Internet Marketing Gids
Image default
Zoekmachine optimalisatie

Wat doet SEO precies?

Wanneer de SEO analyse verdergaat naar de achterkant van de website controleren we de website op alle SEO technische elementen. Het eerste element wat wordt geanalyseerd is de websitesnelheid. Dit is van vitaal belang voor de gebruikersvriendelijkheid. In de snelheid van het browsen van de gebruikers van het internet tegenwoordig is het belangrijk dat dit zo snel mogelijk is. Idealiter zit de laadtijd van een website onder de seconde.
Bij een SEO analyse is het van vitaal belang dat alle elementen van een goede SEO in kaart worden gebracht. Dit houdt in. Er moet worden begonnen met een grondige analyse van de SEO content van een website. Dit kan per SEO analyse uiteraard verschillen. Bij sommige websites wordt de content van de belangrijkste pagina’s gecontroleerd. Bij anderen wordt de content van de gehele website in kaart gebracht en gecontroleerd op de belangrijkste punten.

Met een SEO traject wordt vaak eerst de website bestudeerd om een goed plan in orde te maken. Wanneer het plan is opgesteld, op basis van een SEO analyse, wordt de offerte gemaakt. Deze volgorde wordt aangehouden omdat met een SEO analyse alle gebreken van een website in kaart kunnen worden gebracht. Op basis van de gebreken van een website worden de werkzaamheden en het aantal uren die hierbij horen geoffreert.

Bent u benieuwd naar uw mogelijkheden in de zoekmachines? Laat Ralf van Veen een SEO Analyse voor u uitvoeren.

SEO Analyse: Wat is het? 

Bij een SEO analyse is het laatste punt het link builden. Ook bij een SEO traject wordt vaak bovenstaande volgorde aangehouden bij het optimaliseren van de website voor de zoekmachines. bij een SEO analyse in de zoekmachines wordt het backlinkprofiel compleet in kaart gebracht. In veel gevallen wordt dit gedaan met een software zoals het programma Ahrefs of MOZ. Bij het analyseren van een backlinkprofiel wordt als eerst de anker teksten gecontroleerd. Het komt vaak voor dat hier teveel spam in terecht komt.

Wanneer dit is meegenomen in de SEO analyse zullen de SEO technische punten verder worden geanalyseerd. Hiermee wordt ook de website architectuur bedoeld. Op welke manier zit de website in elkaar en is het makkelijk voor de gebruiker om alles te vinden op de website. Wanneer dit niet het geval is zullen veel gebruikers vroegtijdig de website verlaten om andere websites te raadplegen voor zijn of haar vragen. Dit wordt door Google opgemerkt en het zal een negatieve waarde aan de website hangen.

Dit artikel is geschreven door een SEO specialist van https://ralfvanveen.com

 

 

 

https://ralfvanveen.com