Internet Marketing Gids
Image default
Bedrijven

Achterhaalde methodes

Iedereen maakt fouten, dat is normaal en menselijk. Een klein foutje maken is meestal niet erg maar wanneer je verantwoordelijk bent voor de urenadministratie kun je eigenlijk geen fouten maken. Ja, ook hier worden fouten gemaakt. Een van de eerste dingen die fout gaat is de manier waarop uren geregistreerd worden. Deze manieren zijn vaak niet betrouwbaar, achterhaalt of beide. Denk hierbij aan een Excel bestand waarin de werknemer of werkgever de gewerkte uren in bijhoud of zelfs een papiertje waar is opgeschreven hoelang iemand heeft gewerkt. Fouten maken in de urenregistratie is cruciaal. Je wilt als werkgever niemand meer betalen dan is afgesproken en, misschien nog wel belangrijker, als werknemer wilt je zeker niet te weinig uitbetaald krijgen!

 

Tijdschrijven

Het is misschien niet de spannendste taak die er is maar toch zeker een van de belangrijkste. Degene die zich hiermee bezig houdt dient erg nauwkeurig te werk te gaan. Goed tijdschrijven is belangrijk voor elk bedrijf. Gebeurd dit goed, krijg je inzicht in de uitgevoerde taken en de belangrijkste opdrachten. Uit onderzoek is gebleken dat meer dan de helft van de professionals niet voldoende aan tijdschrijven doet. Bij Keeping zijn ze al lang op de hoogte van de belangen van tijdschrijven. Meld je nu aan en ervaar zelf hoe eenvoudig en overzichtelijk het wel niet is.

 

 

 

 

Kies voor Keeping

Als het gaat om het verwerken van uren kun je je geen fouten veroorloven. Met alle technologie van tegenwoordig is dit ook helemaal niet zo moeilijk. Keeping wordt gezien als dé oplossing voor een rommelige administratie. Maar wat is Keeping dan precies? Keeping heeft een applicatie ontwikkelt die het eenvoudig maakt om bijhouden hoelang jij of iemand anders hebt gewerkt aan een opdracht of taak. De app is overzichtelijk en bovendien gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken. Buiten dat je weet hoelang iemand aan een klus heeft gewerkt krijg je ook een inzicht in hoe efficiënt er is gewerkt, hoeveel tijd je per klant kwijt bent en of het financieel de moeite waard is geweest. 

https://keeping.nl/tijdschrijven