Internet Marketing Gids
Image default
Bedrijven

Deze expert heeft een bedrijfsruimte te huur in Zevenaar voor uw onderneming

Bent u voor uw (beginnende) onderneming op zoek naar een geschikte bedrijfsruimte die te huur staat in Zevenaar? De specialisten van OC de Pelikaan uit Zevenaar, nabij Arnhem, helpen u verder. Zij bieden diverse kantoorruimtes aan die voldoen aan verschillende eisen. U kiest bijvoorbeeld voor een ruimte die varieert van 18 m² tot 60 m², hierdoor kunnen grote en kleine bedrijven terecht bij deze specialist. U profiteert daarnaast van verschillende voordelen, waaronder het gebruik van gratis extra’s, zoals de beamer, vergaderruimte of het kopieerapparaat. Ook heeft u te allen tijde beschikking over uw kantoorruimte. U kunt komen en gaan wanneer u wilt. U profiteert al van de voordelen van een gedeeld kantoor voor maar €250,- per maand. U gaat dan een voordelige huurovereenkomst aan met duidelijke afspraken en eventueel een korte looptijd.

Profiteer van de aanwezige faciliteiten

Als eigenaar van een onderneming is het prettig om constant bezig te zijn met uw corebusiness. U wilt geen kostbare tijd verspillen aan diverse zaken. In de bedrijfsruimte die deze specialist te huur heeft in Zevenaar vindt u alle voorzieningen die u nodig heeft om comfortabel te kunnen werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een parkeergelegenheid, lift, airco, internet of de benodigde elektronische aansluitingen. U hoeft zich niet meer bezig te houden met deze randzaken, het is allemaal aanwezig in de bedrijfsruimte in Zevenaar die de specialisten van OC de Pelikaan te huur aanbieden.

Maak een afspraak voor een rondleiding

Bent u geïnteresseerd in het huren van een bedrijfsruimte van deze expert? Neem dan gerust contact met hen op en maak een afspraak voor een rondleiding. Hierdoor leert u de ruimte en de bijbehorende uitstekende sfeer goed kennen. De bedrijfsruimte die deze specialist te huur aanbiedt in Zevenaar biedt alles wat u als ondernemer zoekt, een professionele doch vrije sfeer, een goede ligging en diverse faciliteiten. Twijfel dus niet langer en maak nu een afspraak.

https://www.ocdepelikaan.nl/