Internet Marketing Gids
Image default
Dienstverlening

Een hoogwerker keuring kan je het beste laten uitvoeren door het erkende bedrijf ekh.nl

De hoogwerker keuring die wordt gedaan door ekh.nl is allemaal erkend en wordt gedaan door specialisten. Je weet op deze manier zeker dat de keuring die wordt gedaan, erg professioneel wordt uitgevoerd en je materialen en apparaten op een juiste manier worden gecontroleerd. Je wilt uiteraard ook zelf dat alle materialen waar je mee werkt goed werken en jij en het personeel waar je eventueel mee werkt geen gevaar hoeven te lopen. Niet alleen wordt er tijdens een keuring naar het materiaal gekeken, maar er wordt ook gekeken of er op een juiste manier met deze spullen en apparaten wordt omgegaan. Weet iedereen goed hoe hiermee moet worden gewerkt? Eens in het jaar komt er een keurmeester bij je op bezoek die weer even een inspectie doet naar alles wat er gekeurd kan worden. Aan de hand van een standaard papier met alle wetten en regels hierop zal er worden gekeken naar datgeen dat gekeurd moet worden. 

Een go of no go?

adat de hoogwerker keuring door de ekh.nl is uitgevoerd krijg je een ‘go’ of een ‘no go’. Wanneer je groen licht krijgt, is er niets aan de hand en ben je door de keuring heen gekomen. Je hoeft niets meer te doen en gaat vooral zo door zoals je nu bezig bent. Ben je niet door de keuring heen gekomen? Dan is het zaak dat je iets gaat veranderen. Wat er precies veranderd moet worden staat aangegeven in het rapport dat de keurmeester voor je heeft opgesteld en je aanreikt. Je moet dit nu dus eerst veranderen voor je met de genoemde zaken door kunt gaan. Je maakt direct een nieuwe afspraak met de keurmeester, zodat er een nieuwe hoogwerker keuring kan plaatsvinden.

Aanpassingen doorvoeren

De hoogwerker keuring heeft betrekking op het stuk boven de haak en onder de haak. Het is belangrijk dat je de aanpassingen zo snel mogelijk doorvoert. Dan kan je zelf weer aan het werk en heb je niet veel extra kosten. Verstandig is ook om zelf regelmatig je materialen en apparaten te controleren, zodat je zeker weet dat alles op een goede en veilige manier werkt.