Internet Marketing Gids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Professioneel WBSO-advies voor uw innovatieproject

Bent u bezig met uw eigen innovatieproject, maar heeft u daar financiële ondersteuning bij nodig? Dan is het aanvragen van een WBSO-subsidie een goede volgende stap. Bij TechForce in Hilversum helpen ze u bij het aanvragen van een WBSO-subsidie en geven ze u passend advies op maat voor uw project. De mogelijkheden van deze subsidieregeling worden niet altijd optimaal benut en daarom kan dit bedrijf u verder helpen. Al sinds 1987 helpen zij ondernemingen, kennisinstellingen en non-profitorganisaties met advies over innovatie en subsidies. Zij hebben dan ook veel ervaring en expertise in huis om ook uw project naar een ander niveau te tillen. Dit bedrijf is resultaatgericht en werkt regelmatig aan innovatieve projecten. Ze verdiepen zich dan ook vaak in nieuwe technologie en business- en organisatiemodellen.

Hulp en ondersteuning bij uw project

Naast de kennis en ervaring profiteert u bij TechForce ook van uitstekende service. Wanneer u hen inschakelt voor hulp en advies over de WBSO-subsidie, dan zorgen ze voor totaalservice. Van begin tot eind wordt u bijgestaan en ondersteund. Denk hierbij aan het bijhouden van de WBSO-administratie door middel van hun online portal. Op deze manier wordt alles netjes en overzichtelijk bijgehouden en kunt u uw tijd spenderen aan uw daadwerkelijke project. Uw werk wordt uit handen genomen, zodat u meer tijd overhoudt om van uw project een succes te maken!

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in

Wilt u ook WBSO-advies ontvangen van de professionals van TechForce in Hilversum? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan. Tijdens dit gesprek wordt er kennisgemaakt en wordt uw innovatieproject uitvoerig besproken. Aan de hand van uw situatie en wensen stellen deze specialisten vervolgens een passend advies op. Wanneer u ervoor kiest om met deze partij in zee te gaan, stellen ze ook een plan van aanpak op. Heeft u, voordat u een gesprek inplant, nog vragen? Neem dan contact op met TechForce. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail.