Internet Marketing Gids
Image default
Bedrijven

Eigenschappen van een PU gietvloer in de badkamer

Als u kiest voor een PU gietvloer in de badkamer, dan kunt u rekenen op diverse aantrekkelijke eigenschappen. Voor de uitstraling van uw badkamer doet een gietvloer veel, aangezien u een egale vloer krijgt. Een gietvloer heeft namelijk geen naden, waardoor het oogt als een volstrekt strak design. Dit geeft een chique en duurzaam aanzien, wat zelfs bij intensief gebruik lang behouden blijft. Gietvloeren badkamers zijn bovendien waterdicht, wat zeker in een vochtrijke omgeving gunstig is. U hoeft zich zo geen zorgen te maken over waterschade aan meubels of vloeren, aangezien het vocht zich niet in naden kan nestelen en evenmin kan doordringen naar onderliggende lagen. Uw badkamervloer blijft langer goed, zonder dat u opnieuw hoeft te investeren.

Onderhoud van gietvloeren

Doordat u geen naden heeft bij een PU gietvloer in de badkamer, zult u ook een gemak in onderhoud bemerken. Vocht zal niet leiden tot waterschade, waarna u delen van de vloer opnieuw zult moeten vervangen. Evenmin zorgen naden voor vuilophoping, waardoor uw badkamer aanzienlijk eenvoudig is schoon te houden. U hoeft simpelweg de stofzuiger te gebruiken en kunt vervolgens met een dweil over het gehele oppervlak bewegen. Vuil wordt zo niet enkel verschoven, maar is werkelijk weg te nemen. Uw badkamer blijft aanzienlijk schoner in gebruik, wat zorgt voor meer plezier en gebruikersgemak.

Kwaliteit voor lage prijzen

Wilt u graag een nieuwe badkamer, zonder dat u hiervoor veel kwijt bent? Dan kunt u heel eenvoudig zelf een PU of Epoxy gietvloer aanbrengen. Decochip biedt u standaardoplossingen waardoor de afwerking van vloeren en wanden mogelijk is. U schaft de producten aan die u nodig heeft en deze worden gratis bij u thuis geleverd. Bovendien kunt u deelnemen aan een gratis workshop waarbij specifiek de werking van producten wordt uitgelegd, die u nodig heeft om zelf een gietvloer in uw badkamer aan te brengen. Met de producten van deze specialist kunt u het helemaal zelf.