Internet Marketing Gids
Image default
Woning en Tuin

Mooie kunst op tafel, aan de muur, in de kast of op de vloer. Word jij daar ook zo blij van?

Op Deens.nl heb je de keuze uit prachtige wanddecoraties (denk aan KEK Amsterdam behang), beelden, ornamenten, sculpturen et cetera. Fatboy, OYOY en HKliving: een willekeurige greep uit de groep top-labels die Deens vertegenwoordigt. Het gaat dan om kunstzinnig vormgegeven artikelen die een interieur echt meerwaarde geven. We beschrijven een paar prachtige producten.

Om te beginnen het vloerkleed Tweet-Tweet. Inderdaad er staan vogels op. Twee stuks. In rustig lichtblauw, grijs, beige en wit. Het kleed heeft aan de zijkant meerdere knopen, bedoeld om vast te maken aan een ander non-flying carpet van Fatboy. Bijvoorbeeld degene met bloemen. Tweet-Tweet is meer dan een prachtig kleed om op de bank, een stoel of de grond te draperen. Dankzij de waterafstotende coating kun je het ook buiten gebruiken. Het kleed is opgevuld met een schuimvulling en het heeft een anti-sliblaag. Dat wordt dus comfortabel liggen / zitten, terwijl het kleed gewoon op z’n plek blijft! Met een vochtig doek of met water en zeep kun je eventuele vlekken snel verwijderen.

Kika offwhite zo heet het OYOY wandkleed van 120 bij 80 cm in offwhite, grijs en bruin. De uitstraling is warm en elegant. Kika is gemaakt van 80% wol en 20% katoen. Om ervoor te zorgen dat Kika mooi recht blijft, is aan de achterkant een houten stok bevestigd. Je hangt het kleed op aan de leren riem. Een kleine toelichting op OYOY. Het werd in 2012 opgericht door de Deens Lotte Fynboe. In haar vormgevingsstijl zie je Japanse details terug: minimalistische eenvoud, strakke vormen en basic tinten.

In het HKliving beeld Empowered ziek je direct Bauhaus elementen terug: lineaire, geometrische vormen, rechte lijnen, bescheidenheid in kleurgebruik. De brick-oranje sculptuur bestaat uit drie blokken verbonden door tussenblokjes en een mensfiguurtje. Een inspirerend kunstwerk, wat ons betreft, dat een en al kracht en moed uitstraalt. Dit zijn de afmetingen: 8 bij 10 bij 20 cm.

Een volgende keer beschrijven we meer kunst voor in huis. Dus wil je een nieuw vloerkleed, beeld of wandkleed kopen, houd onze artikelen in de gaten!

https://www.deens.nl/nl