Internet Marketing Gids
Image default
Internet marketing

Online marketing: film en video als marketinginstrument

Heeft u nagedacht over een bedrijfsfilm voor uw bedrijf? – dan gebeurt dit zeker op het juiste moment. Video als marketingmiddel wordt op dit moment erg belangrijk.

Als klein bedrijf dat vandaag de dag nieuwe klanten wil winnen via het internet, moet je twee belangrijke beslissingen nemen. Ten eerste moeten de middelen worden vrijgemaakt voor een economisch verantwoord marketingbudget. Ten tweede – en dat is veel moeilijker – moet worden bepaald hoe deze middelen het meest effectief kunnen worden gebruikt. Onze aanbeveling: Film en video als marketinginstrument. Meer dan elk ander medium kunnen ondernemers ze gebruiken om geïnteresseerde gebruikers van hun producten en diensten te overtuigen en gerichte berichten te sturen naar klanten en nieuwe klanten. Bedrijfsvideo graaf nodig? Bekijk alle videografen hier.

Gebruik video om zichtbaarheid van het merk te creëren, nieuwe klanten aan te trekken en de verkoop te verhogen. Analyses van Google en Cisco Systems voorspellen dat webvideo’s verantwoordelijk zullen zijn voor 90% van al het internetverkeer. Wanneer bezoekers een video op uw website bekijken, neemt de kans toe dat ze iets van u kopen, tot 85%. Bedrijven die in de zoekresultaten voor hun website met video previews verschijnen, krijgen gemiddeld 50% meer clicks van potentiële nieuwe klanten.

Je kunt nu al succesvolle videomarketing doen tegen eerlijke prijzen zonder te vervallen – het hoeft geen Hollywood te zijn.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl