Internet Marketing Gids
Image default
Bedrijven

Veranderd ons huidige betalingssysteem?

Je kunt er bijna niet meer omheen. Crypto is een term en is dagelijks het onderwerp van gesprek. En zo raar is dit eigenlijk niet eens. Al jaren zijn we gewend om met contant geld te betalen of bedragen via de bank over te boeken. Crypto moet eigenlijk de opvolger worden van ons huidige betaalsysteem. Cryptovaluta zijn enkel online te vinden. Geen briefgeld, geen munten. Alle waardes worden vastgezet in versleutelde systemen. De technologie achter crypto is heel modern en vrij complex. Er zijn complete boeken over geschreven en er zijn miljoenen mensen die zich er dagelijks mee bezighouden.

 

BTC

Ook al weet je weinig tot niks van crypto in het algemeen heb je zonder twijfel gehoord van de grote Bitcoin. Voordat je Ripple en Ethereum kende was er Bitcoin, de eerste cryptomunt die er was. Mede door de enorme media-aandacht die de munt kreeg in 2017. Dit was het jaar dat de munt voor het eerst de torenhoge waarde van 20.000 Amerikaanse dollar aantikten. Gedurende deze stijging maakte het grote publiek kennis met Bitcoin. De bitcoin koers heeft in de jaren die daarop volgde pieken en dalen gekend. Feit is dat niemand weet hoe de toekomst van Bitcoin (en andere cryptovaluta) er uit gaat zien. Op het internet vind je btc nieuws dat actueel is.

 

Informatie

Elke dag gebeurd er wel weer wat in crypto-land en veel platformen doen er alles aan om het laatste Ripple nieuws of de laatste Bitcoin updates aan de man te brengen. Je moet je voorstellen dat er een hoop mensen zijn die een flink aantal euro’s in crypto hebben zitten. Voor hen is het van groot belang dat ze op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de laatste veranderingen. Op basis hiervan maken deze investeerders namelijk hun keuzes. Bezig zijn met crypto is eigenlijk een fulltime job. Elke dag is anders en je dient in te spelen op de veranderingen. Het gaat tenslotte om jouw geld. 

 

 

https://cryptobenelux.com/