Internet Marketing Gids
Image default
Onderwijs

Dans workshop op school

Dans Workshop op school

Dansen is voor veel leerlingen iets wat ze nog nooit gedaan hebben, veel leerlingen zullen nooit uit zichzelf de stap nemen om een dans uit te proberen. Daarom is het goed om af en toe de juiste leerlingen een zetje te geven om dit soort dingen wel uit te proberen. Dansen is goed voor je, of we het nu over een fysiek of mentaal voordeel hebben. Een dansworkshop op school daagt de leerlingen uit om te dansen, welke dans dat dan ook mag zijn. Afhankelijk van de wens van school heeft Kleinkunstig een breed aanbod aan verschillende workshops binnen de dansdiscipline. Sommige scholen hebben meer affiniteit met een klassieke dans en andere scholen zijn juist weer geinteresseerd in het proberen van een wat moderenere dans. 

Kleinkunstig is een organisatie die zich al jaren lang bezig houdt met het organiseren van workshops op middelbare scholen door heel het land. Inmiddels is Kleinkunstig een organisatie met een ontzettend breed aanbod, voor elke middelbare school in Nederland zit er wel een leuke en leerzame workshop tussen. 

De workshop

Tijdens een dansworkshop wordt er altijd veel tijd besteed aan de introductie, het is namelijk ontzettend belangrijk om tijdens een workshop als deze alle ogen de zelfde richting op te hebben. Als workshopdocent weet je niet welke leerlingen je voor je krijgt en hoe de sfeer normaal gesproken is op een school of de klas. Daarom wordt er in de beginfase van de workshops tijd besteed aan het creeren van een veilige omgeving waarbij de leerligen zich niet hoeven te schamen voor hun daden. 

De workshops van Kleinkunstig worden altijd gegeven door professionele workshopdocenten die al jaren lang actief zijn in hun eigen discipline. Dansdocenten bij Kleinkunstig hebben vaak naast hun werkzaamheden voor Kleinkunstig ook een baan als dansdocent. Sommige docenten hebben hun eigen dansschool. 

https://kleinkunstig.nl