Internet Marketing Gids
Image default
Online marketing

Veilig manoeuvreren in een ambulance

Veilig op de weg rijden, is soms nog best een uitdaging. Weersomstandigheden kunnen een grote invloed hebben op het zicht van een bestuurder, maar ook de afmetingen van het voertuig waarin je rijdt, kan mogelijk het zicht beperken. Het grote gevaarte kan namelijk een dode hoek creëren, wat bijvoorbeeld voorkomen kan worden met een achteruitrijcamera vrachtwagen, bestelbussen en ambulances. Met name bij voertuigen bedoeld voor de hulpverlening is het echter van groot belang om optimaal zicht te genereren, want er mag niets misgaan in het geval van een calamiteit. Iedere seconde die gewonnen kan worden, kan het verschil maken in dergelijke situaties. Wees je dus bewust van de zichtbeperkingen en los het op met een geavanceerd camerasysteem van Van Zwitserland.

Achteruitrijcamera’s voor hulpverlening

Een achteruitrijcamera is van groot belang om optimaal zicht te verkrijgen in noodsituaties, waarin ambulancebrigadiers zich regelmatig bevinden. Rijden door een mensenmassa is knap lastig en ook het voorkomen van schade aan andere voertuigen is cruciaal, waardoor een achteruitrijcamera onmisbaar is. Door deze camera te installeren in het voertuig kan er veel zicht verkregen worden rondom het voertuig, waardoor je direct scherp hebt hoe de situatie is buiten de ambulance om. Snel manoeuvreren door de mensenmassa wordt makkelijker en de grip op de situatie wordt vergroot.

Meer informatie over achteruitrijcamera’s

De achteruitrijcamera’s van Van Zwitserland zijn van hoge kwaliteit en bieden optimaal zicht in voertuigen van buitengewone afmetingen. De camera zal bovendien weinig tot niet bewegen bij het rijden over onverharde wegen en is bestendig tegen allerlei weersomstandigheden zoals regen en wind. Ook is het mogelijk om met deze camera in de nacht te rijden, als je bijvoorbeeld een avonddienst hebt in een vrachtwagen of ambulance. Verder zijn er een aantal varianten van de Achteruitrijcamera draadloos. Maak dus een doordachte keuze wanneer je een nieuwe achteruitrijcamera uit gaat zoeken en haal het optimale uit deze investering bij Van Zwitserland.

https://www.vanzwitserland.nl/