Internet Marketing Gids
Image default
Internet marketing

Keuze maken uit loterijen

Er zijn over de hele wereld veel loterijen waar je aan mee kunt doen. Ook in Nederland zijn er veel loterijen waar je aan mee kunt doen. Maar vanwege die ruime keuze is het moeilijk te bedenken waar je voor gaat. Wat lijkt jou een leuke loterij om aan mee te doen? In dit artikel zal ik een aantal loterijen in Nederland benoemen wat jouw keuze misschien wat makkelijker maakt. Loterijen uit andere landen laten we buiten beschouwing. Ook zullen er alleen grote loterijen worden genoemd bij het loterij vergelijken.

De Bankgiroloterij bestaat al een tijdje. De loterij keert maandelijks veel prijzen uit aan haar deelnemers. De geldprijzen staan centraal maar er zijn ook andere prijzen die ze weggeven. Denk aan kleine dingetjes die leuk zijn om te hebben of handige producten zoals keuken artikelen of weekendjes weg. De hoofdprijs is een bedrag van 1 miljoen euro maar de jackpot kan hoger liggen. er zijn ook kleinere bedragen die weggegeven worden. Er zijn 14 trekkingen dus elke maand plus nog twee trekkingen voor speciale prijzen. Loten zijn niet zo duur.

De Lotto is een bekende loterij die ook de Toto heeft, waar je kan meespelen op sportuitslagen. Je kunt zelf kiezen wat voor lot je neemt omdat er getallen op staan en via ballen wordt gekeken wie de prijs krijgt. Er doen allerlei goede doelen mee aan deze loterij wat het misschien leuker maakt om mee te doen omdat het een drijfveer is om goede doelen te steunen.  De Staatsloterij is ook een interessante loterij omdat een deel van de omzet van de loten naar de staat gaat. Je kunt grote prijzen winnen en de oudejaarsloterij is bekend bij iedereen. Op de laatste dag van het jaar wordt er een grote hoofdprijs uitgekeerd. Veel mensen kopen een lot omdat ze aan het eind van het jaar hopelijk een grote prijs winnen.

https://www.vergelijkloterij.nl/