Internet Marketing Gids
Image default
Online marketing

Een website laten maken voor uw bedrijf? Zo gebeurd!

Als u een onderneming wil starten is het anno 2017 bijna een verplichting te noemen om een all-in-one website te laten maken. Bijna iedere consument die op zoek is naar een product of dienst gaat op zoek via internet, eerst even googlen voordat ze het centrum van de stad in stappen om op zoek te gaan, via internet gaat alles immers veel sneller en zijn aanbieders makkelijker te vergelijken. Er zijn steeds meer jongeren die starten met een opleiding als grafisch vormgever of iets in die richting, hierdoor schieten de freelance webdesigners ook als wortels uit de grond. Hierom is het moeilijk te bepalen wat nu de beste optie is voor u. Mond op mondreclame is in mijn ogen het meest waardevol, hierom gaat mijn voorkeur uit naar SiteToGo om een website te laten maken.

Een website laten maken hoeft niet veel te kosten

Veel mensen hebben het idee dat een website laten maken veel geld kost, maar de prijzen dalen tegenwoordig hard. Er zijn natuurlijk veel aanbieders, veel freelancers proberen zich te onderscheiden door een website aan te bieden tegen de laagste prijs, hierdoor ontstaat er een soort prijzenoorlog, deze is al een tijd gaande, de prijzen dalen steeds verder. SiteToGo is vroeger ook begonnen als freelancer, dit is al lang geleden, tegenwoordig is het een bedrijf waar je een website kan laten maken voor een betaalbare prijs en je goede kwaliteit kunt verwachten door jarenlange ervaring. U kunt er ook voor kiezen om een template te laten ontwikkelen waardoor u heel eenvoudig de inhoud van de website kunt veranderen en de lay-out hetzelfde blijft.

Hoe kunt u een website laten maken?

Bij SiteToGo is het geen ingewikkeld proces om een website te laten maken, u kunt in een gesprek uw wensen afstemmen met de ontwerper en direct hierna gaat deze ermee aan de slag. De ontwerper weet precies waarop hij moet doorvragen om ervoor te zorgen dat het gewenste plaatje in uw hoofd overeenkomt het beeld dat hij heeft. Tevens wordt u meegenomen in het proces om te zien of de website die u laat maken overeenkomt met wat u wil.