Internet Marketing Gids
Image default
Marketing

Maak impact op je relaties door notitieboeken te laten bedrukken bij deze specialist

Zoek je naar een origineel relatiegeschenk dat je volledig naar wens kunt samenstellen? Bij Leoprinting heb je de mogelijkheid om notitieboeken en zelfklevende memoblokjes te laten bedrukken met een afbeelding, boodschap of logo naar keuze. Dit zorgt voor meer naamsbekendheid en heeft bovendien een positieve invloed op de waardevolle relaties met je klanten of samenwerkingen. Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die deze specialist biedt? Lees dan verder!

Stel je relatiegeschenken geheel naar wens samen

Bij Leoprinting kun je notitieboeken en zelfklevende memoblokjes in allerlei kleuren, maten en vormen laten bedrukken. Kies bijvoorbeeld voor de kleur van de huisstijl van je organisatie. Het aanbod aan notitieboeken bestaat uit verschillende bekende merken zoals Moleskine en Leuchtturm1917. Zo ben je zeker van producten van hoge kwaliteit. De omslag is in zowel hard- als softcover en in verschillende materialen zoals kunstleer of linnen beschikbaar. Bovendien heb je voor de binnenkant keuze uit gelinieerd, geruit en blanco papier. Net als de notitieboeken, zijn ook de zelfklevende memoblokjes te bedrukken met een eigen ontwerp. Het is ook mogelijk om de medewerkers van het bedrijf in te schakelen voor de grafische vormgeving van je product. Voor beide producten maakt Leoprinting gebruik van professionele druktechnieken. Heb je hulp nodig bij het samenstellen van een geschenk? Dan helpen de deskundige medewerkers je graag.

Laat je adviseren door de specialisten van dit bedrijf

De notitieboeken zijn ook al in kleine oplagen te bestellen. Neem telefonisch of per e-mail contact op met Leoprinting voor meer informatie en het aanvragen van een offerte. Heb je naast het bedrukken van je notitieboeken of zelfklevende memoblokjes ook hulp nodig bij het opstellen van een communicatiestrategie? De medewerkers van dit bedrijf hebben veel kennis van het vak en helpen je bij het creëren van meer zichtbaarheid van je merk. Naar wens helpen zij ook bij het verpakken en verzenden van de producten. Je vindt de contactgegevens op de website.