Internet Marketing Gids
Image default
Zakelijke dienstverlening

outplacement

Bent u ziek en op zoek naar een passende baan? Outplacement helpt!

Samen met een outplacementbureau bewandelt u de kortste weg naar passende arbeid.

Het doel? U voelt zich weer gelukkiger, en neemt productief deel aan de maatschappij.

Overweegt u een loopbaanswitch? Of maakt u gebruik van de tranistievergoeding? Samen met uw coach van een outplacementbureau ontdekt u tijdens het outplacementtraject uw mogelijkheden.

Het resultaat? U achterhaalt of er elders meer of betere kansen zijn. Of u berust toch in uw huidige situatie. Dat is wat outplacement voor u kan betekenen. Maar wat is outplacement nu eigenlijk en hoe gaat het in zijn werk?

Outplacementbureaus helpen mensen veelal op een praktische manier aan een nieuwe baan. Voordat een outplacementtraject start is er vaak al een kennismaking met de betreffende coach aan vooraf gegaan. Na de kennismaking en wanneer er definitief voor gekozen is om met elkaar in zee te gaan, vindt de intake plaats. Aan de hand van deze intake wordt bepaald of de werknemer eerst een beroepenoriëntatie moet doorlopen of dat er meteen op een praktische manier naar nieuw werk gezicht kan worden.

Outplacementbureaus ondersteunen werkzoekenden bij het maximaal ontwikkelen van hun talenten om een passende plek op de arbeidsmarkt te vinden. Zij onderzoeken de wensen en mogelijkheden van een werkzoekende en matchen dit met de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Zodat de werkzoekende op de juiste plaats komt.

Waarom kiezen voor outplacement?

– werk zet mensen in beweging

– werk houdt mensen in beweging

– werk geeft zelfvertrouwen

– werk versterkt bewustwording

– werk biedt onafhankelijkheid.

Alle werkzoekenden die ondersteuning nodig hebben bij het vinden van een geschikte baan kunnen bij een outplacementbureau terecht en een traject is altijd maatwerk en kenmerkt zich door een individuele aanpak, uitgaande van de mogelijkheden en de kracht van cliënten. Uiteraard rekening houdend met reële perspectieven op de arbeidsmarkt.

https://www.outplacementverzekering.nl