Internet Marketing Gids
Image default
Online marketing

Laat je zien op Instagram

Met goede Instagram marketing bereik je zoveel meer. Instagram is populair onder jong en oud. Mensen met allerlei achtergronden en interesses zijn dagelijks actief op dit hippe medium. Zet jij Instagram al in voor je bedrijf? Is het antwoord ‘nee’, laat Your Business Online je dan inspireren er snel mee aan de slag te gaan.

Wereldwijd kent dit sociale platform maar liefst een miljard gebruikers die iedere maand iets van zich laten horen. Ze melden zich met een maaltijdfoto, vakantiefoto’s, een adembenemende skyline, een nieuwe outfit en ga zo maar door. Van deze grote groep mensen zijn er 500 miljoen die dagelijks iets posten. En dan hebben we het over circa 100 miljoen foto’s die- iedere dag opnieuw- geüpload worden.

En nu het boeiendste voor jou als ondernemer: 80% van alle mensen die Instagram gebruikt, volgt een of soms meerdere zakelijke pagina’s. Je hoofd gaat er vast van tollen als je beseft wat dat kan betekenen. Voor je naamsbekendheid, de omzetcijfers en dus de toekomst van jouw bedrijf.

Haal het maximale uit Social Media

Wat voor Instagram geldt, is ook van toepassing op Facebook. Dit medium heeft een lastige tijd achter de rug, maar het tij lijkt zich ten goede te keren. Het is zonde om geen gebruik te maken van Facebook marketing of te adverteren op Facebook.

Facebook is nog steeds de grootste en daar wil je als moderne onderneming dus niet ontbreken. Met name interessant is de mogelijkheid direct te kunnen interacteren met bestaande en nieuwe klanten. Je kunt ze betrekken bij het ontwikkelingsproces van een nieuwe productlijn. We hebben het over eindeloos veel waardevolle informatie die eigenlijk zo voor het oprapen ligt. Zo bondig geformuleerd klinkt het eenvoudig, maar dat is het natuurlijk niet.

Als je berichten, foto’s en / of advertenties op Facebook plaatst, moet je uitermate goed afwegen: wat, waarom, wanneer, voor wie en hoe. Een beetje hulp in de voorbereidingsfase is vast welkom. Daar komt Your Business Online om de hoek kijken. Een social media bureau met een uitstekende reputatie en alleen maar tevreden klanten.

https://www.yourbusinessonline.nl